Miten lesbot saunovat?

Lukija toivoi, että käsittelisimme tätä aihetta.

Ajoittain kun hetero kuulee jonkun olevan homo, hänelle iskee hirveä hepuli. Apua, olen ollut sen kanssa monta kertaa saunassa, onko se aina katsellut minua sillä silmällä?! Voinko enää ikinä mennä uimahalliin?

Vastaus: Huoli pois, homo ei jahtaa sinua sen enempää kuin ketään muutakaan saunojaa.

Homoseksuaalisuutta seksualisoidaan hirveästi. Juu, sanassa on toki seksuaalisuus, mutta seksuaalinen suuntautuneisuus sisältää laajasti kaiken muunkin kuin pelkän seksin ihan samalla tavalla kuin heteroseksuaaleillakin: ihastumisen, kiintymyksen, halun luoda parisuhde, perustaa perhe, mitä vaan.

Ei ole soveliasta, että ne [lesbot] ovat samassa saunaosastossa heteronaisten kanssa.

On jotenkin ihan hullua, että edelleen joutuu vääntämään rautalankaa siitä, että homoa ei kiinnosta jokainen omaa sukupuolta oleva ihminen. Että homous ei ole yhtä kuin pikaseksi puskassa. Näin toimittiin silloin kun homous oli rikos, koska jotenkinhan omia tarpeitaan piti päästä täyttämään. Silloin siihen saattoi kelvata melkein kuka tahansa.

Jotkut ovat ehdottaneet, että lesbonaiset siirtyisivät miesten puolelle, sillä ei ole soveliasta että naisista kiinnostuneet naiset saunovat yhdessä heteronaisten kanssa. En tiedä, mihin se sitten auttaisi. Miehistä ainakin osa ahdistuisi naisten tullessa heidän puolelleen. Joku saattaisi innostua: ooh, naisia, alasti, jee! Mutta eihän julkinen sauna ole mikään orgioiden tyyssija. On aivan eri asia saunoa arkisesti uimahallissa ja saunoa villimmin fantasioissaan.

Tästä päästään takaisin lesboihin naisten puolella. Toki jokaisella on silmät päässä ja omat mieltymyksensä. Voihan olla, että joku saunoja on kivanoloinen, mutta ihan varmasti saat olla rauhassa lesbon viettely-yrityksiltä. Aivan samalla lailla kiinnostavia ihmisiä tulee vastaan muuallakin eikä se alastomuus ole se juttu. Positiivista suomalaisessa alastomuuskulttuurissa on erilaisten kehojen normalisoiminen. Olisi hienoa, jos tätä ei lähdettäisi nollaamaan homofobialla.

Tässä vielä lyhyt oppimäärä siitä, miten lesbo käy uimahallissa:

 1. Maksa uimahallimaksu.
 2. Mene pukutilaan ja riisuudu.
 3. Mene pesutilaan ja peseydy.
 4. Pue uimapuku ja käy uimassa.
 5. Palaa pesutilaan, peseydy, sauno.
 6. Palaa pukutilaan, kuivattele, pue.
 7. Poistu uimahallista.

Helppoa, eikö totta?

Teksti Leia & Xena, kuva Anne Nygård/ Unsplash

suhteet tasa-arvo oma-elama
Kommentit (2)
 1. A: ”Olen homo.”
  B: ”Se on ihan ok, kunhan et yritä minua iskeä!”
  A: ”Älä huoli, et oo oikein mun tyyppiä.”
  B: ”?!?!?”ja vähän draamaa päälle.
  Niinpä. Aika harva meistä ihastuu jokaiseen vastaantulevaan ns kohdesukupuolta olevaan henkilöön, tuskin edes joka kymmenenteen.

 2. Logiikan aatelia
  13.9.2021, 11:18

  Samaa logiikkaa käyttäen: miehien, jotka ahdistuu naisten näkemisestä miesten puolella, täytyy olla homoja ja heidät pitää laittaa pois ahdistamasta heteromiehiä naisten puolelle. Kaikille parempi! Eikun hetkinen…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *