Prologi

 

Hip-hei-hurraa! Tämän blogin ensiaskeleet on vihdoin otettu. Parastahan tässä vastasynnytetyssä blogissa on se, että se
a) kertoo kirjoista

b) en edes keksi mitään toista kohtaa tähän

Eteenpäin siis. Pitäisikö meidän jotenkin esitellä itsemme?

Tämän blogin parissa askartelee vaihtelevasti noin kolme neitoa, joilla kaikilla on enemmän tai vähemmän aikaa lukea kirjoja. Ja myös enemmän tai vähemmän intoa lukea kirjoja. Se oikeastaan riippuu aika pitkälti siitä, haittaako muu elämä vapaa-aikaa, onko Netflixissä joku koukuttava sarja kesken vai iskeekö sosiaalinen elämä kapuloita sivujen väliin.

Tämä kirjablogi ei ole millään tasolla akateeminen, vaikka meiltäkin kaikenlaisia titteleitä löytyykin. Meidän kirjakriitikon kokemus perustuu kuitenkin puhtaasti lukion äidinkielen kurssilla kirjoitettuihin Moodle-kommentteihin.  Niitä piti joillakin kursseilla rustailla ainakin kaksi per viikko tai ei päässyt kurssista läpi. Ja nyt me halutaan jatkaa tätä omassa blogissa. Vapaaehtoisesti.

Sen lisäksi, että tuomitsemme näin julkisesti kirjoja, saatamme välillä lipsahtaa aiheesta. Tämä saattaa olla todellinen uhka erityisesti niiden kertomusten kohdalla, jotka liippaavat läheltä omaa elämämkouluamme. Silloin saatetaan höpöttää ja avautua. Ja paasata.

Joten tervetuloa etsimään lukusuosituksia, lukemaan spoilereita tai muuten vaan jättämään anonyymejä trolli-viestejä. Koittakaa kuitenkin käyttäytyä.

Olette arvovaltaisen hovioikeuden edessä.

Parhain terveisin,
Neidot

kulttuuri kirjat hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *