Joitain suosikkejani Inglotilta

Lupasin edellisessä postauksessani kertoa tarkemmin suosikkituotteistani Inglotilta. Oten lähempään tarkasteluun Inglotin luomivärit, joissa on mahtavan vahva pigmentti. Ne myös häivyttyvät helposti ja lopputulos kestää hyvin. Alemman kuvan silmämeikissäni olen käyttänyt kuvan sävyjä (vasemmalta oikealle) 395, 605 ja 304. Ne ovat mielestäni kauniisti sinisiin silmiin sopiva yhdistelmä ja kaiken lisäksi niistä tummin, lämmin matta ruskea, sopii myös levitettäväksi kulmiin. Pidän Inglotin luomiväreissä Freedom Systemistä eli siitä, että niistä voi yhdistellä paletin ihan oman makunsa mukaan. Useinhan valmiin luomiväripaletin ostaessaan paletissa on ainakin yksi sävy, josta ei niin perusta. 

luomivärit.png

Minulla on alla olevassa kuvassa lisäksi Inglotin mustaa AMC Gel Eyelineria (sävy nro 77), jonka käyttöikää olen pidentänyt Inglotin erinomaisella Duraline-nesteellä. Sillä saa myös puuterimaisista tuotteista nestemäisiä ja vettä hylkiviä. Alaluomella en normaalisti käytä juuri mitään meikkiä, koska minulla on tummat silmänaluset (joku punapäiden juttu?) enkä tahdo yhtään korostaa niitä. Silmäni myös vuotavat helposti etenkin tuulisella säällä ja olen huomannut, että vaikka laittaisin alarajaukseksi kestävääkin tuotetta, se on muutaman tunnin päästä valunut ikävästi silmien ulkonurkkiin. Tähän ongelmaan en vielä ole keksinyt ratkaisua ja se on vain pahentunut sen jälkeen kun täytin 30. Toki rajaan joskus alaluometkin, mutta silloin niitä on päästävä korjailemaan riittävän usein päivän mittaan.

Usein sipaisen alaluomen sisärajaan vain nude-sävyistä kajalkynää katsetta avaamaan. Tässä meikissä olen käyttänyt Idun Mineralsin Sand-inlineria. Myös Inglotilta löytyy vastaavan sävyinen rajauskynä, Kohl Pencil 05. Kuvan silmämeikki on aika tyypillinen arkimeikkini. Luomet olen pohjustanut Inglotin Eye Shadow Keeperillä, joka on mukavan kevyt ja helposti levittyvä tuote. 

silmät.png

Seuraavina Inglot-suosikeistani nousevat mieleeni meikkivoiteet, huultenrajauskynät ja huulipunat. Tällä hetkellä minulla on käytössä kaksi eri Inglot-meikkivoidetta, AMC Cream Foundation nro LW400 sekä HD Perfect Coverup Foundation, sävy 71. Vaikea päättää, kummasta pidän enemmän. Pidän jälkimmäisen peittävyydestä ja siitä, että se pitää loistavasti kiillon loitolla päivän aikana, AMC Cream Foundationissa minua taas viehättää kevyt ja luonnollinen lopputulos. Arjessa valintani on ehkä mieluummin AMC Cream Foundation. 

Olen täysi huulipunafriikki ja nykyään arkimeikki tuleekin usein tehtyä ”kirkkaat huulet ja neutraalit silmät” -periaatteella. Ajatella, että innostuin huulipunista vasta muutama vuosi sitten! Nykyisin ilman mitään huulimeikkiä on vähän alaston olo ja olen myös huomannut, että huulteni iho voi paremmin erityisesti talvella, kun käytän huulimeikkiä. Lisäksi raikkaan sävyinen huulipuna piristää ilmettä, jos takana sattuu olemaan huonot yöunet tai huolellisen silmämeikin tekoon vaihe vaiheelta ei ole jostain syystä aikaa. Alla olevassa kuvassa minulla on Inglotin huulipunaa nro 280. Sävy on mielestäni ihanan keväinen. Inglotin huulipunat sisältävät E-vitamiinia ja aprikoosikernelöljyä, jotka suojaavat ja kosteuttavat huulia. 

huulet.png

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *