Friends World – herkullinen gourmand ja muut uutuudet

friends.jpg

Taas on tullut vaikka mitä uutta ihanaa Oriflamen maailmaan! Aloitetaan tuoksuista: Friends world -ystävien maailma, tätä nimeä kantaa Oriflamen uusi miesten eau de toilette. Tuoksu kuuluu gourmand -tuoksujen kategoriaan: se on vahva, herkullinen ja eroottisesti latautunut tuoksu. Gourmand tuoksuissa makea ja herkullinen ovat kaksi eri asiaa: tämän tuoksun tarkoitus on miehekkäällä tavalla olla syötävän ihana, imelä sokeripommi ei ole siis kyseessä. Gourmand -tuoksuissa voi olla mukana makeaa hedelmäisyyttä mutta Friends world on vihreistä elementeistä, salviasta ja muratista luotu tuoksu. Vihreät ainesosat antavat ensituoksulle energiaa antavan, raikkaan tuulahduksen. Lopputuoksun tonkapavut muuttavat kuitenkin tuoksun kiehtovan aromaattiseksi mutta samalla tuoksussa on jotakin turvallista, sympaattista ja rauhoittavaa. Tuoksu kertoo minusta muistakin asioista kuin ystävyydestä sillä Friends World edt on kuin luotu miehelle, joka etsii sitä oikeaa tai jo sydämenvalittunsa löytäneelle perheenisälle. Joten seikkailijat – älkää vaivautuko, tämä on tuoksu tositarkoituksella!

Top_lavender.jpg

Tuoksujen ihanaa maailmaa sivuavat myös Love Nature sarjan uutuudet, luonnollista laventeliöljyä sisältävät suihkugeeli, vartalon kuorinta-aine sekä vartalovoide. Laventeliöljy on eteeristen öljyjen aatelia – sillä on nimittäin monia hyväätekeviä vaikutuksia niin keholle kuin mielelle. Laventelin tuoksu on rauhoittava joten se varmasti selittää, miksi laventelin uskotaan helpottavan nukahtamista, parantavan unen laatua sekä lievittävän stressiä, pelkoa ja ahdistusta. Laventelin tuoksu sopii niin naisille kuin miehillekin: oma miehenikään ei kyseenalaistanut tuoksua ollenkaan kun pyysin häntä testaamaan tuotteita!

Love Nature Lavender -tuotteet hellivät mielen ja vartalon lisäksi myös luontoa, sillä suihkugeeli ja vartalonkuorinta-aine ovat 100% biohajoavia, eli niillä ei ole haitallisia vaikutuksia vesistöihin. Kuorinta-aineen rakeet ovat myös täysin luonnonmukaisia. Kuorinta-aine on hyvin hellä iholle: rakeet eivät ole erityisen karkeita ja tuote vaahtoaa suihkugeelin tavoin pois pestäessä. Kuorintana tuote on niin mieto, että sitä voi käyttää useammankin kerran viikossa. Suihkugeeli on, kuten muutkin Love Nature -sarjan suihkugeelit, erittäin runsaasti vaahtoavaa, joten jos kuulut niihin onnellisiin, joilla on kylpyamme kannattaa kokeilla myös kylpyvaahtona. Vartalovoide noudattaa väriharmoniaa myös ulkoiselta olemukseltaan: voide on suloisen lilan väristä ja nopeasti imeytyvää – voiteen levittämisen jälkeen ei tarvitse odottaa kuin hetki niin voi kömpiä jo lakanoihin antaen laventelin tuoksun tuudittaa uneen.

adapt.jpg

Tämän myyntijakson meikkiuutuksia ovat The One Colour Adapt -huulivoide ja The One Quick dry -kynsilakan pikakuivattaja. Huulivoide osoittautuikin erittäin mielenkiintoiseksi tuttavuudeksi: huulivoidepuikko on voimakkaan sininen mutta levitettäessä tuote reagoi huulten ihon ph:n kanssa, jolloin lopputuloksena on kaunis pinkki sävy. Sävyeroihin vaikuttaa huulten oma kosteus, sillä mitä kuivemmat huulet, sitä happamampi iho on. Testasimme tyttäreni kanssa tuotetta ja tyttärelläni tuote oli aavistuksen verran eri sävyinen kuin itselläni – hauskaa kun huulivoiteestakin voi saada jännitystä aikaan! Tuote myös kosteutti huulia kiitettävästi ja väri pysyi huulilla hyvin ja yllättävän pitkään. Huulivoiteen kiilto sen sijaan jakoi minun ja tyttäreni mielipiteet: minusta kiilto on kiva mutta tyttäreni mielestä huulet eivät saa kiiltää sillä matta ja nude -sävyt pitävät edelleen pintansa nuorten meikkitrendeissä.

Sitten pikakuivattaja The One Quick dry: tuotetta käytetään siten, että lakataan kynsi normaalisti, annetaan lakan kuivahtaa hetki, jonka jälkeen levitetään pikakuivattajaa hellästi sivellintä painaen. Jos levität pikakuivattajaa välittömästi kynsilakan päälle, sotkeentuu lakka pikakuivattajan kanssa. Testasin tuotteen ja yhden lakkakerroksen kanssa tuote toimi tosi hyvin: lakkauksesta tuli nopeasti kuiva ja iskunkestävä. Myös kiilto oli upea. Sen sijaan kahden lakkakerroksen päälle levitettynä tulokset eivät olleet niin hyvät: tuote toimi tässä tapauksessa enemmänkin kiiltoa antavana päällyslakkana kuin pikakuivattajana.

a1-novage-makeup-remover-and-scrub.jpg

Lopuksi vielä pari ihanaa ihonhoitotuotetta eli NovAge Micro Exfoliating -kuorintavoide ja NovAge Hydra Calm -silmämeikinpoistoaine. Kuorintavoide sisältää luonnollisia kuorintarakeita mutta se on samalla maitohappoa sisältävä entsymaattinen kuorinta. Maitohappo kuuluu alfahydroksidihappoihin, tutummin AHA-happoihin. Hapot kuorivat ihon ulointa kerrosta, orvaskesia irrottaen kuivat ja kuolleet ihosolut. Kun kuolleet ihosolut saadaan poistettua, aktivoituu myös ihon oma uusiutumisprosessi. Tuotetta käytetään normaalin kuorinnan tavoin eli kuorintavoidetta levitetään kostutetulle iholle ja kasvojen ihoa hierotaan kevyesti muutama minuutti. Maitohappo voi aiheuttaa herkkäihoiselle kihelmöivää tunnetta, joka kuitenkin lakkaa kun tuote huuhdotaan pois. Silmänympärysalueelle kuorintavoidetta ei tule käyttää. Ihoa kannattaa kuoria kerran viikossa mutta jos ihosi on kuiva, voi kuorintaväli olla pitempikin. Ja jos käytät kasvoharjaa, kuorinnan tarve on vähäisempi. Sen sijaan iän karttuessa kuorinnan säännöllisyyteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä ihon luonnollinen uudistumisprosessi hidastuu ihon vanhetessa – tällöin mekaaninen ja entsymaattinen kuorinta stimuloivat ikääntyvän ihon uudistumista.

Paras silmämeikinpoistoaine ikinä on NovAge Hydra Calm -silmämeikinpoistoaine. Geelimäinen putsari sisältää ripsiä vahvistavaa B5 -vitamiinia, sopii piilolinssien käyttäjille ja herkillekin silmille. Tuotteella saa poistettua vesiliukoisen silmämeikin – vedenkestävään on käytettävä kaksifaasista, öljypohjaista silmämeikinpoistoainetta. Tuotteella on kaksi käyttötapaa: voit annostella geelia vanulappuihin ja pyyhkiä meikin niillä pois tai voit levittää tuotetta sormenpäillä ja huuhtoa lopuksi vedellä. Tämä sormenpäillä levittäminen sopii erityisen hyvin suihkuun ja saunaan, sillä minusta on rasittavaa alkaa sählätä suihkussa vanulappujen kanssa.

Nämä molemmat NovAge -tuotteet ovat tässä jaksossa (21.9 saakka) toivetarjouksena! Eli kun ostaa esitteestä jotain muuta 25 eurolla, voi tilata tuotteet yhteishintaan 14,90.

Tässä jaksossa tuli myyntiin myös uusi ihonhoitosetti NovAge Bright Sublime. Tästä olen kirjoittanut jo aiemmin – joten jos sinua kiinnostaa pigmenttiläiskien häivyttäminen, käyhän lukemassa!

 

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *