Palashampoon matkassa: Testissä Famon PulleaMassu ja Töyhtöhyypiö shampoopalat

Ostin jonkin aika sitten itselleni pari uutta Famon shampoopalaa puhtaasti, koska minulla on ollut hyviä kokemuksia Famon palashampoista. Halusin kokeilla uutta vanhojen tuttavuuksian sijaan ja huomasin, että kokoelmassa minulle uutuuksina olivat PulleaMassu sekä Töyhtöhyypiö. PulleanMassun luvataan puhdistavan päänahan tehokkaasti mutta hellästi antaen hiuksille upean kiillon samalla kosteuttaen ja vahvistaen hiuksia. Töytöhyypiö puolestaan pitäisi vähentää hiustenlähtöä, hilsettä sekä soveltuvan rasvoittuvalle hiuspohjalle antaen hiuksiin silkkisyyttä samalla lisäten hiusten kasvua. Tämä jälkimmäinen kahdesta kuulostaa siis paremmalle kuin hyvälle.HUOM! Hyvää näissä molemmissa on hajuherkille, että nämä ovat hajuttomia.

Olen käyttänyt molempia nyt parin viikon ajan.   En tiedä onko hiustenlähtö vähentynyt. Hilsettä minulla ei ole edes ollut, mutta mielestäni rasvoittuminen on vähän enemmän kurissa. En tiedä ovatko hiukseni vahvemmat kuin ennen, mutta ainakin pienet haituvat kihartuvat tehokkaammin kuin aikaisemmin. Hiuksia pestessä kumpikaan shampoista ei tahmannut hiuksiani, mitä odotinkin Famon tuotteilta.

Suosittelen molempia shampoopaloja. Hintaa näillä on lähemmän 20e (postituskuluineen tässä tapauksessa), mutta näistä kyllä riittää pitkäksi aikaa nautintoa itselle. Myönnettäköön, että tästäkin huolimatta pieni vihlaisu kävi,kun painoin tilaa nappia. Tosin vihlaisu hävisi, kun mietin miten pitkäksi aikaa näistä minulle riittaa tuotetta.

-H

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *