Australian Pink Clay Mask

Viimevuoden loppukesästä huomasin, että markkinoille oli tulossa uusi naamio: Australian Pink Clay Mask. Sen luvattiin puhdistavan ja kirkastavan ihoa sekä tukevan taistelussa finnejä vastaan. Lisäksi tuotteen luvattiin poimivan ”likaisuus” ja saasteet iholta. Kuulostelin joulukuulle asti aina välillä tästä arvioita, jotka kokonaisuudessaan olivat positiivisia. Pari ”Tätä pitää vielä testata” arvosteluakin löytyi. Lopputulemana päätin joulukuun 2018 alkupuolella sitten ostaa testiin Alya Skin –merkiltä tämän naamion. Huomasin sen olevan Beauty Bayssä tuolloin tarjouksessa, mikä myös alensi kynnystä ostaa aika hintava naamio.

img_20190106_092224_1.jpg

Putelissa tuotetta on 120 g ja se maksaa tällä hetkelle Beauty Bayn sivuilla 33,50 e. Alya Skinin omilla sivuilla tuote näyttää tällä hetkellä olevan 29,99 e

Sisällytin naamion ihonhoitorutiiniini ja olen käyttänyt sitä nyt suunnilleen kuukauden pari kertaa viikossa putelin kyljessä olevien ohjeiden mukaisesti.

img_20190106_092407.jpg

Putelissa tuotetta on riittoisasti, sillä käyttöjakson jälkeen sitä on vielä reilusti jäljellä.  Tuotetta ei ole testettu eläimillä ja se on vegaaninen. Naamiomömmö on vaaleanpunaista, paksua ja siinä on hyvin hento maanläheinen tuoksu, mutta naamalla kovetuttuaan tuote muuttaa värinsä lähes valkosieksi. Ohjeiden 10 minuuttia on hyvä aika, että naamio on täysin kovettunut ja valmis poispestäväksi. 

sisalto.png

Käytön jälkeen iho tuntuu mukavan pehmeälle ja näyttää puhtaalle. Tosin niin tuntuu naamanpesun jälkeen millä tahansa kasvojenpesuaineilla. En kuitenkaan huomaa ihossani mitään merkittäviä kirkastumisen tai ihohuokosten supistumisen merkkejä. Eipä tämä ole pahemmin näppyjenkään tuloa estänyt. Tosin en uskonutkaan ostohetkellä tämän olevan ”the thing” satunnaisten näppyjen päihittämiseen. Sanoisin siis, ettei tämä naamio täyttänyt tuotelupaustaan kokonaisuudessaan. Mielestäni epämääräisien väitteiden, kuten ”tukee näppyjen poistossa”, toteutumista on vaikeaa ellei mahdotonta arvioida.

Onhan tämä ihan kiva tuote, jos haluaa itseään hemmotella. Varmasti kuitenkin halvempiakin naamioita tuohon tarkoitukseen löytyy kaupan hyllyiltä. Muuten tämä olikin pienoinen pettymys. Aion toki purkin sisällön käyttää loppuun, mutta en tilata lisää tuolla hinnalla ja näillä tuloksilla.

 

– H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *