Bye Bye Pores

Mainitsin It Cosmeticsin Bye Bye Pores -puuterin kertoessani Your Skin But Better CC-voiteesta. Olen testaillut nyt muutamaan otteeseen puuteria ja verrannut sitä varastoni muihin puutereihin. Tuote menee hintavan puolelle, 29€. Tällä saa 6,8g puuteria. Tuotekuvaus sai minut kiinnostuneeksi ja osittain viisveisaamaan hinnasta. Normaalisti kipuilen vähän uusien ja mielestäni kalliiden tuotteiden testailussa, sillä mitäpä jos ne eivät toimikkaan minulla kuten haluisin ja toivoisin. Halusin kuitenkin testata It Cosmeticsilta muutakin kuin CC-voidetta ja tämä puuteri nyt vaikutti käytännöllisimmälle vaihtoehdolle minulle.

byebyepores.jpg

 Puuterilla nimensä mukaisesti pitäisi hyvästellä ihohuokoset ja saada aikaan tasainen meikkipohja, joka lähentelee täydellisyyttä. Kuvauksessa sanotaan, ettei tuote tarttuisi juonteisiin sopien kaikille ihosävyille ja ihotyypeille antaen kauniin mattapintaisen lopputuloksen. Tuote toden totta antaa kauniin tasaisen, sileäntuntoisen sekä mattalopputuloksen (joka on päivän päätteeksi minulla hivenen kiiltelevä otsasta, mutta ei mahdoton kasvopapereille). Tuote ei vaalenna meikkivoidetta, kuten jotkut kokeilemani valkoiset puuterit. Mielestäni saavutan kuitenkin yhtä hyvän lopputuloksen esimerkiksi Kicksin omalla puuterilla, joka on muutaman euron halvempi kaiken lisäksi (mutta ei tämäkään halvin mahdollinen).

pores.jpg

Olen tyytyväinen tuotteeseen. Se on erittäin hyvä ja pidin erityisesti siitä, ettei se vaalentanut meikkivoidetta. Mutta melkeinpä tuohon hintaan sen pitäisi jo lähennellä tajunnan räjäyttämistä, mikä ei oikeastaan tapahtunut. Saattaa olla kyllä, että tämä jää minun osaltani jatkossa kaupan hyllyyn.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *