Cliniquen ja Jeffree Starin huulikuorinnat vertailussa

Minulla on huulirasva jokaisessa laukussani mukana ja varmasti myös takkien taskuissa. Kun huomasin Stockmannilla alessa olevissa tuotteissa Cliniquen Sweet Pots huulirasva ja huulikuorinta duon, niin olihan se pakko otstaa (kun halvalla irtosi). Osin myös siksi, että olen vasta viimeisen vuodn aikana oppinut käyttämään huulikuorintaa. Päätinkin kokeiltuani Cliniquen kuorinta osuutta tehdä vertailun minulla jo ennestään olevan Jeffree starin huulikuorinnan kanssa. Halusin vertailla olisiko lopputuloksessa jotain eroa.

Valitsemani Sweet Pots on sävyltään Sweet rose. Koostumukseltaan Cliniguen on voidemainen ja hajuton. Tuntuu lähinnä kuin huulirasvaan olisi laitettu kuorivia rakeita. Ilman alennusta tämä tuote olisi maksanut 29e ja kokonaisuudessaan tämän duon painoksi annetaan 12g. Tämän perusteella veikkaisin huulikuorinnan osuuden olevan 6g kokonaisuudesta. Huulikuorinta suoritti tehtäänsä iilman ongelmia,jättäen huulet pehmeiksi. Kuorinta-aine pysyi juuri siellä minne asetin ja levisin. Todennäköisimmin kiitos voidemaisen koostumuksen, johon itse en oikein ihastunut parin kerran jälkeen. Tosin en kyllä vihastunutkaan.

clinique.jpg

Minulla ennestään oleva Jeffree Starin huulikuorinta on nimeltään Watermelon Gum tuote myös tuoksuu nimensä mukaisestivesimeloniselle . Koostumuskeltaan kuvailisin huulikuorintaa kidemäiseksi. Jeffree mainostaa tuotettaan myös syötävänä, tosin ei suosittele ottamaan lusikkaa käteen ja alkamaan kauhomaan. Lisäksi tuote on vegaaninen eikä sitä ole eläimillä testattu. Tämä puteli sisältää 30g huulikuorinta-ainetta, joka maksaa Sokoksella 14,90e.  Tietenkin muutamista nettikaupoista tämän voi saada halvemmalla, jos ei huomioida mahdollisisa postikuluja (ainakin OletKaunis.fi sekä Beutybay.com). Huulikuorinta suoritti tehtävänsä vaivatta. Vähän kyllä kuorinta-aine tippuili lavuaariin johtuen osin käyttämästäni määrästä ja osin ehkä puhtaasti koostumusesta.

watermelon.jpg

Henkilökohtaisesti en niinkään välitä Cliniquen kuorinann koostumuksesta, vaikka juuri sen ansiosta kuorintamömmö ei ollut lavuaarin reunoilla  käyttämästäni ainemäärästä huolimatta (toisin kuin Jeffree Starin). Hinnan ja tuotemäärän lisäksi muuta valitettavaa minulla ei oikeastaan ole. Hoitaa hommansa kuten pitää. Yhtä hyvin suoriutuu myös Jeffree Starin tuote, jotenka puhtaasti hinnan ja määrän perusteella suosittelisin tätä tuotetta ennemmin. 

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *