Kulmakarvoista – trimmailun matkaa

Edellisen jutun innoittamana (käsitteli Bronxin kulmatuotteita) aloin pohtimaan millä eri tavoilla trimmaan omia kulmakarvojani. Mistä aloitin ja miten tähän olen päätynyt. Ajattelinkin, että voisi olla kiva jakaa vähän tästä matkasta teidän kanssa.En käsittele tässä niinkään syvällisesti, miten olen päätynyt kulmien muotoon tai miten olen sen ”löytänyt”. Sanotaan, että useamman yritä ja erehdy -kierroksen kautta. Itse en välit kauhean paksuista kulmsita itselläni, mutta on todettu myös, etteivät viivat ole juttuni (nimim. yritetty ja erehdytty). Käyn läpi lähinnä käyttämiäni työkaluja sekä niitä, joita haluaisin kokeilla.

Omat kulmani ovat vaaleat. Nuorempana ne olivat vieläkin vaalemmat (kiitos keäsn ja auringon varmaankin ainakin osittain), joten en kokenut kauhean tarpeelliseksi muotoilla niitä millään muotoa ennen teini-ikää… jolloin kuviin astuivat pinsetit. Voin sanoa, että jälki oli kynitty. Tarkoitan kulmakarvojeni karvat pystyi suunnilleen laskemaan. Pinsetit kuuluvat yhä vakiovaruistukseen kulmien trimmauksessa. Vuosien myötä huomaan tottuneeni pinsetteihin eikä trimmaus sessio satu enää yhtä paljon kuin alussa.

Kuva täältä.

Ollessani parikymppinen päätin kokeilla kulmien vahausta… kotona… Veetin liuskoilla. Muistaakseni ensimmäinen kerta ei ollut mitenkään kannustava kokemus. Tästä huolimatta kokeilin pari kertaa lisää, kunnes lopulta tuumasin pinsettien olevan enemmän minulle.

Muutama vuosi sitten törmäsin youtubissa videoon, jossa käytettiin lankaa kulmien nyppimiseen. Toimii kutakuinkin linkin videon lailla. Olen toteuttanut tällä muutaman kerran kulmien trimmausken, mutta tämä sattuu mielestäni enemmän kuin pinseteillä nyppiminen. Lisäksi vei vähän aikaa totteu miten langalla käsittely toimi.

Huomasin samoihin aikoihin, kun tutustuiin langalla trimmailuun työkaluun (kuva tästä alla), joka tekee ilmeisimmin saman asian. En ole itse kokeillut tätä ,mutta jollain kierolla tavalla haluaisin. Tosin hinta on sen verran suolainen, että pysyn mieluumin langassa.

Kuva täältä.

Itselläni on muutama, mitä haluaisin kokeilla kulmien trimmauskessa: Kulma veitsi tai Veetin pattereilla toimiva versio tästä. Kauhean aktiivisesti en ole katsellut noita työvälineitä puhtaasti laiskuuden takia. Nämä kiinnostavat kuitenkin vahvasti, sillä uskoisin näiden avulla kulmien siistimisen käyvän helposti kiireessäkin ilman punoittavaa ihoa.

-H

kauneus meikki hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *