Laura Mercier Translucent puuteri

Ostin suunnilleen kuukausi sitten Laura Mercierin translucent puuterin ajatuksella testataan. Osa oston syy oli oman puuterivarastoni loppuminen. Loppuun tuli kulutettua kivipuuteritkin, joten oli aika ostaa uusi. Olen nähnyt mm. youtubissa monen kehuvan tätä puuteria vuosien mittaan maasta taivaaseen, joten uteliaisuutta puuteria kohtaan riitti. Onko se todella niin maagisen hyvä?

Tilasin puuterin Cocopandasta hintaa 39,50e (purkissa 29g). Olisi sen saanut tilattua myös Kick:stä hintaan 40e. En kuitenkaan huomannut tarkistaa myymäläsaatavuutta sillä ei tuo 50 sentin säästö kuitenkaan niin päätä huomaava ole.

Tuotekuvauksessa puuterin kerrotaan olevan kevyt sekä valoa kauniisti heijastava. Sen luvataan levittyvän iholle kevyesti ilman paakkuuntumista. Puuterin sanotaan tekevän ihosta pehmeämmän sekä vähentävän epätasaisuuksia. Kuvauksessa kerrotaan puuterin olevan öljytön eikä se aiheuta aknea.

En tiedä tuliko kasvoistani hehkuvammat, tasaisemman näköiset tai pehmeämmät. Tiedän kuitenkin, että puuteri toimi kuten odotin. Se asettui vaivattomasti meikkivoiteiden päälle vääristämättä sävyä mihinkään suuntaan. Lisäksi puuteripurkki on iso. Jos vertaa vaikka It Cosmeticsin puuteriin niin ostaisin ihan hinta-koko suhteen takia tämän uudelleenkin. Vielä parempi olisi, jos puuteria ei tarvisi tilata netistä vaan voisin marssia kauppaan ja ostaa sen. Suosittelenkin kokeilemaan jos kiinnostusta tuotetta kohtaan on. Itse olen ollut tähän puuteriin erityisen tyytyväinen.

-H

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *