Pesukortti -uusi upea tuote?

Tilatessani Lushilta mm. palashampoita paketissa mukana oli Vanillary-pesukortti. Aluksi ajattelin, että kyse oli kiinteänsaippuan näytteestä, jonka he toimittavat ohuina liuskoina. Kätevää! Mahtavaa! Rakastuin näytteeksi luulemani liuskan tuoksuun, mutta en tämän ihmeemmin uhrannut ajatuksiani tälle liuskalle. Muutama viikko sitten, kun aloin metsästämään Lushin sivuilta Shine So Bright Hair Balmia, törmäsin tähän tuotteeseen, jota olin kuvitellut näytteeksi. Kyse ei ollut kiinteän saippuan näytepalasta.

valinnary.jpg

Kuva pesukortista täältä.

Kyse oli pesukortista. Eli ohuen ohuesta, erittäin hyvän tuoksuisesta sikäänkuin saippualiuskan muotoon tehdystä parfyymistä, jota itse pystyin käyttämään kahdesti suihkussa. Huom! Tuote on nimenomaan tarkoitettu käytettäväksi saippuan tapaan. Näin ainakin ymmärrän heidän käyttöohjeena olevasta youtube-videosta. Myönnän, että tuote olisi varmasti kestänyt käytössäni kauemmin, jos olisin käyttänyt sitä vähän säästeliäämmin ja järkevämmin (esimerkiksi irrotellut kortista paloja sen sijaan että käyttänyt kerralla koko kortin). Mielestäni kuitenkin 2,95e hintaan 2g periaatteessa saippuaa on lievästi ilmaistuna mielestäni ylihinnoiteltua. Varmaan sanomattakin selvä, etten itse olisi ostamassa näitä pesukortteja.

Ideasta höylätä omasta saippuasta paloja irti esim. reissua varten kaivoin (pestyn) juustohöylän esille ja lähdin testaamaan ajatustani. Kokeilussani oli Lushin Bohemian-saippua sekä Nurmen laventeli-saippua. Kyllähän molemmista irtosi höyläämällä paloja (kuten alla olevasta kuvasta näkyy), Nurmen saippuasta huonommin. Liuskat eivät ole yhtenäsitä tässä nähneetkään, mutta toisaalta kauhean hienovaraisesti en niitä pyrkinytkään tässä kokeilussa irrrottamaan. Lisäksi miten hyvin nuo liuskan palaset irtosivat sippuasta on kiittäminen saippuan koostumuksesta. Sanoisin mitä pehmeämpi saippua sitä helpommin saat höylättyä itsellesi liuskoja. Itse kyllä ottaisin reissuun mieluummin koko köntin. Jos ajattelee tätä ”kivana lahjaideana”, parempi idea olisi takuulla ostaa se saippua (tai tehdä itse).

hoylays.jpg

Tiivistäisin koko kokemuksen sanoihin hyvä tuoksu, mutta ei aivan hintansa arvoinen.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *