Skin79 BB-voiteita testissä

Etsiskelin itselleni hieman kevyemmällä peittävyydellä varustettua ”kesämeikkivoidetta” ja törmäsinkin Beautybayssä Skin79 tuotteisiin. Päätin tilata kolmen Super Plus BB-voiteen setin, joka on ikään kuin testisetti. Setti koostuu pinkistä, oranssista ja kultaisesta tuubista. Jokaisessa tuubissa on 7g BB-voidetta. Hintaa paketilla on 13,25e.

Kuva napattu Beautybayn sivuilta, täältä.

Jokaisen BB-voiteen sanotaan tekevän kasvojen iholle jotain erilaista. Pinkki kirkastaa, tasoittaa ja suojaa. Sillä luvataan olevan suojakerroin 30. Oranssi puolestaan tasoittaa ihon sävyn tasoitusta sekä tummia kohtia varten. Oranssin suojakerroin on 50. Kultaisen puolestaan väitetään vaalentavan, vähentävän ryppyjä sekä suojaavan auringolta suojaketoimen 30 avulla.

Lähtökohtaisesti en uskonut näiden tuotteiden tekevän mitään muuta kuin tekevän kasvoille mitään ihmeellisempään kuin perus meikkivoidekaan. Testtauksen aikana lähtökohtainen olettamuskeni osoittautui pitäväksi. Lisäksi näiden kolmen meikkivoiteen sävyillä ei ollut eroja. Jokainen on vaaleahko, erittäin lievästi harmaaseen taittuva. Parempi kuitenkin kuin tähän asti kokeilemani BB-voiteet esim. Maybelineltä sävyn sopivuuden puolesta. Tosin, koska olemassa on vain yksi sävy, en usko tuotteet sopisivat jokaiselle.

Käytin tuotteita kuten meikkivoidetta tai It Cosmeticsin CC-voidetta ja suunnilleen samanmoinen pysyvyys näillä BB-voitella on. Siinä 8h sisään otsa kiilsi jonkinverran, mutta niin tapahtuu melkinpä jokaisella testaamallani meikkivoiteella ja CC-voiteella. Se ei kuitenkaan ole mitään,mitä ei saisi ”plotting”papereilla poistettua. En kuitenkaan ole varma aionko hankkia mitään näistä täysikokoisena. Tosin Beautybaystä voi saada vain kultaisen täysikokoisena hintaan 25,75e.

 

-H

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *