Swiss Clinic Roller – mikroneulausta kotona

Me saatiin blogiin kommentti, jossa toivottiin testiä mikroneulauksesta kotioloissa. Noh, Elevenillä sattui olemaan alennusmyynti ja Swiss Clinicin mikroneulaus-rolleri (mikä sanahirviö…) lähti sitten ostoskoriin. OVH on 35 euroa ja alennuksella siitä lähti 20% pois. Puhdistukseen suositeltiin Swissin puhdistussuihketta, joten tilasin senkin.

Elevenin sivuilla tuotetta kuvaillaan näin: Swiss Clinic Skin Roller on kotikäyttöinen mikroneulausrulla, jonka avulla hoidat ihoasi tehokkaasti. Neulauslaite stimuloi ihosolujen uudistumista sekä auttaa säännöllisellä käytöllä jopa korjaamaan, kirkastamaan ja elvyttämään ihoa. Laitetta voidaan käyttää raskausarpien, aknearpien, juonteiden, hiustenlähdön, selluliitin ja leikkausarpien hoidossa.

Swiss Clinic Skin Roller -neulauslaitteen rullassa on 540 pienen pientä, kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa, jotka luovat iholle tuhansia mikrokanavia, joiden kautta aktiiviaineet voivat imeytyä tehokkaammin ja vaikuttaa entistäkin paremmin.

Kasvoille ja vartalon herkille ihoalueille
0.2 mm laite sopii käytettäväksi kasvoille ja silmänympärysiholle aknearpien ja muiden pienten arpien hoidossa. Laite auttaa myös ennaltaehkäisemään juonteita. Laite sopii käytettäväksi myös vartalon herkemmillä ihoalueilla kuten jaloissa, polvissa ja kämmenselällä. Rullaa voidaan käyttää myös stimuloimaan lepotilassa olevia hiustuppia.

Minulla on aiempaa kokemusta mikroneulauksesta, sitä on joskus tehty kasvohoidon yhteydessä. Juurikin tuon toisen kappaleen takia, eli aktiiviaineet imeytyy paremmin. Rolleria myös mainostetaan aika ahkerasti, ainakin omaan FB-virtaani pomppaa tämän tästä mainos tätä käyttävästä salkkaritähdestä. Rolleria pidetään ihonhoidon ihmeenä, joten odotukset oli aika korkealla.

Paitsi että mulla on neulakammo.

rolleri.jpg

Okei, kysymyshän oli tietysti mikroneuloista. Mikro tarkoittaa pientä. Ei hätää. 
Jostain syystä olin silti vähän pettynyt, koska jollakin logiikalla odotin tuollaista keskiaikaista kidutusvälinettä, tai ainakin selkeästi näkyviä piikkejä ja tässä ei oikeastaan näkynyt juuri mitään. Myönnän myös tarkistaneeni paketin uudelleen, josko siellä olisi joku irtoterä kiinnitettäväksi tähän. Ei ollut.

rolleri2.jpg
Kyllä, mikro tarkoittaa pientä, mutta onhan nuo ihan olemattomat. Ei tunnu juuri missään.

Ohjeessa kehotettiin aloittamaan rollailu hellästi ja rauhallisesti. Painetta voi lisätä sitten kun iho on tottunut. Rollailun jälkeen ihon pitäisi punottaa, mutta punoitus rauhoittuu ajan ja kosteusvoiteen myötä. Rullaa liikutellaan iholla edestakaisin vedoin, noin 10-15 kertaa eri suuntiin. Kokonaisuutena käsittelykerran pitäisi kestää viitisen minuuttia. Rullaa käytetään ensin viikon ajan päivittäin, pidetään viikon tauko ja aloitetaan alusta.

Ihoni on pintakuiva sekaiho, etenkin talvella se kuivuus korostuu. Ihoni on kuitenkin hyvässä kunnossa, eikä minulla ole esimerkiksi aknearpia tai muita varsinaisesti hoidettavia ongelmakohtia ihossani, paitsi isot ihohuokoset. Kuitenkin mikroneulauksen pitäisi auttaa myös kosteusvoidetta imeytymään paremmin ja syvemmälle, eli toisin sanoen ihon kuivuuden pitäisi helpottaa. Koska noita kosteusvoiteita ja muita tököttejä on jonkin verran, niin päätin käyttää koko testijakson ajan samaa tuotetta, eli JOIKin kosteuttavaa päivävoidetta.

Tykkään kaikesta hipelöinnistä ja hipsuttelusta. Kasvohoito on mulle rentouttava ja miellyttävä kokemus. Samaa se oli tämän rollailunkin kanssa. Neulat eivät tuntuneet ollenkaan, joten mitenkään kivuliasta se ei ole. Kokeilin myös painaa kovempaa ja veikkaan, että olisin ennemmin onnistunut murtamaan poskiluuni kuin saanut neuloja tuntumaan kivuliaasti. Viiden minuutin rullailusessio oli ihan hauska ja rentouttava kokemus, etenkin iltaisin työpäivän jälkeen.

Mutta toimiko se? Ei. Ihoni kosteutus ei parantunut eivätkä ihohuokoset pienentyneet. Pienet juoneet silmien ympärillä eivät kadonneet minnekään. Monet ovat kehuneet aknearpien katoavan rullailulla, mutta koska itselläni ei sellaisia ole, en osaa sanoa. Minulle tämä ei tehnyt yhtään mitään. Olen saanut ihoni kosteutettua paremmin ihan normaalilla hoitorutiinillani, johon ei kuulu mikroneulausta, vaan seerumi ja kasvovoide. En tiedä perustuvatko ylistävät arvostelut niin sanottuun lumevaikutukseen, eli kun tuntee kirjaimellisesti tekevänsä jotain ja vieläpä tällaista ”kasvohoitola” -juttua, niin pakkohan sen on toimia.

Minulla ei toiminut ja omasta henkilökohtaisesta kokemuksestani en voi suositella, koska tästä ei mielestäni ole mitään hyötyä.
Sen sijaan kuivaihoiselle voin suositella todella vahvasti tätä, jota saa neljä pulloa yhden rollerin hinnalla. Paljon fiksumpi ja hyödyllisempi ostos. Mutta siitä sitten omassa postauksessaan joskus tarkemmin.

 

– J

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *