Täydellistä pohjustusainetta metsästämässä

Meikkimatkani aikana olen yrittänyt löytää itselleni parhaiten toimivaa, kohtuuhintaista meikin pohjustusainetta. Varsinaista ”holy grailia” minulla ei vieläkään varsinaisesti ole useista testauksista huolimatta, mutta muutama mielestäni ihan hyvä ja itselläni toimiva yksilö on kokeilujen joukosta löytynyt, jotka aion tässä esitellä. Joskus käytän jopa useampaa pohjustusainetta, jotta saisin ihoni näyttämään omaan silmääni tasaisemmalta ja kauniimmalta. Valitettavasti nämä seuraavaksi esiteltävät yksilöt eivät täysin kohtaa mielestäni kuvausta ”kohtuuhintainen”, mutta puolustukseksi sanoisin näiden kestävän käytössäni aikas kauan (ja isken meikkiä naamaani tosiaan päivittäin).

1) Skindinavia oil control pohjustussuihke: Skindinavian oil control pohjustussuihke on ensimmäinen pohjustussuihke, jota olen kokeillut. Kovin montaa arvostelua en tästä löytänyt, mutta päätin testata. Tilasin tuotteen ensimmäistä kertaa viimevuonna keväällä Beauty Baysta ja hintaa tilaamallani tuotteella oli 33,50e. Tällä saa 118 ml. Beuty baystä saa myös 236ml pullon ja hintaa tälle tulee 44,75e.

sieppaa.png

Kuva tuotteesta otettu Beauty Bayn sivuilta, täältä.

Tuotteen sanotaan eliminoivan kiiltoa ja ehkäisevän ihon käsiin räjähtämistä. Tuote on kuvauksenmukaisesti kevyt suihke, joka asettuu ja kuivahtaa kasvoille nopsaa. Tuote kuitenkaan ei ole halvimmasta päästä, mutta viimevuoden hellekesän perusteella voin sanoa, että tuote auttaa meikin pysymään naamalla. Suunnilleen työpäivän jälkeen meikki näyttää otsani alueella vähän rasvaiselle, mutta ei mitenkään haittaavasti. Kasvot saan helposti mattapintaiseksi kasvopapereilla (blotting paper).

Pidän tuotteessa helppoudesta ja nopeudesta saada pohjustusaina kasvoille ilman isompia voiteiden kanssa läträilyjä. Tuotteessa on lievähkö tuoksu, joka ei mene siihen miellyttävimpään laariin. Haju kuitenkin hälvenee nopeasti. Tuotteessa selvänä haittana on sen saatavuus ja rehellisesti, kyllä se hintakin vähän kirpaisee.

Psst. Skindinavialla on myös 20ml pulloja, jotka soveltuvat hyvin matkusteluun. Tämmöinen pieni puteli maksaa 11e Beauty Bayssä.

2) Anna Sui Geeli pohjustusaine: Tilasin Anna Suin pohjustusgeelin Beauty Baysta Skindinavian primersuihkeen loputtua (ja koska Skindinavian tuotetta ei sillä hetkellä ollut täyttä putelia saatavilla). Sain tuotteen tuolloin pienoisella alennuksella, joten mielestäni vähän kalliimman tuotteen kokeileminen ei kirpaissut niin pahasti. Tuote maksaa normaalisti Beauty Bayn sivuilla 22,25e ja purkissa tuotetta on 27ml.

anasui_0.jpg

Tämän tuotteen avulla pitäisi saada aikaiseksi täydellisen tasainen meikki (näin tiivistettynä). Itse en ole huomannut isompia eroja meikin pysyvyyteen tai tasaisuuteen verrattuna pohjustussuihkeisiin. Tuote levittyy hyvin iholle jättäen hieman tahmeahkon pinnan. En koe tätä niinkään haittana sillä itse annan tuotteen imeytyä hetken aikaa, jotta tahmaisuus poistuu vähän. Meikki pysyy koko työpäivän ihan hyvänä kasvoillani. Päivän loppua kohti otsani vähän rasvoittuu, mutta ole mikään avaruuten loistava merkkivalo. Tuotteessa negatiivista minulle on hinta sekä määrä, vaikkakin pohjustusgeeli on riittoisaa. Kuitenkin tuotetta saa huomattavasti vähemmän. Lisäksi pienehkö negatiivinen puoli on se, että joutuisin tilaamaan sitä netistä.

3) Urban Decayn B6 Vitamin-infuced Complexion prep pohjustussuihke: Ostin tämän suihkeputelin joulukuussa, koska joulusesongin takia Beauty Bayllä meni vähän kauemmin tilaukseni (mm. Anna Suin mömmö)  toimittamisessa ja pohjustusaine oli saatava. Päädyin siis ostamaan Urban Decayn B6 pohjustus suihkeen. Pullo menee samaan hintaluokkaan Skindinavian kanssa. Sokokselta tämän saa hintaan 32,50 e. Samaan hintaan tuotteen saa Sokoksen verkkokaupasta. Stockmannin verkkokaupassa tuotteella on hintaan 31,90e. Tällä kalliimman puolella valuvalla hinnalla saa peräti 118 ml tuotetta, joka on saman verran kuin tuon pienemmän Skindinavian suihkepullon kanssa.

b6.jpg

Tuotteen luvataan valmistelevan, pohjustavan ja tasapainottavan ihoa sekä antavan samalla vitamiineja kasvoille. Lisäksi tuotteen kerrotaan olevan monikäyttöinen, mutta itse olen käyttänyt suihketta ainoastaan meikin pohjustamiseen ja mielestäni hoitaa tehtävänsä tällä saralla yhtä hyvin kuin Skindinavian tuote. Meikki ei lähde matkustamaan eikä loista kuuhun. Haju suihkeessa kyllä on mielestäni voimakkaampi, eikä mitenkään hyvällä tavalla. Onneksi se hälvenee nopeasti, joten se ei ole häiritsemässä koko päivää.

Psst. Huomasin, että Urban Decayn pohjustussuihkeessa lukee ”by Skindinavia”.

urban.jpg

 

4) Tonymolyn Egg Pore SIlky Smooth Balm: Ostin tämän Stockmannilta joulun alla ihan vain kokeillakseni. Kaverini oli sanonut tämän tasoittavan ihon ihanan tasaiseksi. Sen ihmeellisemmin en tästä arvosteluja etsinyt. Se oli puhdasta hetken huumaa joululahjoja ostellessa. Minulla oli silloin Urban Decayn suihke, mutta hinnaltaan tämä oli halvempi. Ajattelinkin, jos tämä toimii vähänkään, kuten kaverini oli kehunut ja pysyy edes melkein yhtä kauan kuin Skindinavian tai Urbanin niin on hintansa arvoinen.

img_20190112_132718.jpg

Tämä tosiaan maksaa Stockmannilla 18,90e. Hinnaltaa tämä ei ole halvimmasta päästä, mutta irvistin henkisesti vähiten tätä ostaessani. Mielestäni tämä on saatavilla myös Sokoksella, valitettavasti en lytänyt tätä Sokoksen verkkokaupasta, sekä Stockmannin verkkokaupasta. Tuotetta tähän hintaan saa kokonaiset 20g. Näin jälkikäteen katsottuna tuotteen luvataan häivyttävän ihohuokoset tehden ihosta mattapintaisen sekä tietenkin pidentävän meikin kestoa. Voinkin tähän samantien sanoa, että tuote levittyy kasvoille vaivattomasti ja tekee ihosta erittäin tasaisen näköisen. Melkein kuin levittäisi kasvoilleen filtterin. Tuote on mielestäni parhaiten kuvailtavissa moussemaiseksi, mutta vähän kiinteämpi. Meikkikin pysyy samanmoisesti kuin edellä mainittujen tuotteiden kanssa. Hintansa lisäksi tuotteessa hyvää on erittäin mieto, lähes olematon tuoksu. Lisäksi helppo saatavuus.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *