Testissä: Anastasia Beverly Hills, loose setting powder

Vuosi on vaihtunut ja uusi sivu elämässä kääntynyt. Viimevuoden loppupuolella aloin panostamaan enemmän ihonhoitoon sen sijaan, että iskisin enemmän peittävämpää meikkivoidetta kasvoilleni. Kuitenkin ostin muutaman tuotteen vuoden 2019 viimeisinä kuukausina ja niitä testattuani hyvän aikaa kerron, olivatko ne meilestäni rahan arvoisia.

Yksi näistä tuotteista on Anastasia Beverly Hills:n irtopuuteri. Vielä vuoden 2019 puolella onnistuin käyttämään loppuun luotto irtopuuterini ja oli ostettava jotain tilalle. En kuitenkaan halunnut tilata puuteria netistä, kun postillakin oli lakko silloin menossa. Pyörittyäni Kicksissä kaverini kanssa päätin ostaa Anastasia Beverly Hills:n irtopuuterin (ensimmäinen tuotteeni kyseiseltä merkiltä). En ollut tästä puuterista montaa arvostelua katsonut, joten ostopäätös oli puhtaasti hinta-määrä suhteen perusteella. Puuteri nimittäin maksoi 39e ja sitä oli putelissa 25g. Eli ei huono ollenkaan.

Kuva täältä.

Tuotteen sanotaan levittyvän kasvoille helposti kirkastaen ja tehden meikistä virheettömän näköisen. Odotukseni eivät olleet kyllä ihan virheettömässä vaan enemmänkin tasaista lopputulosta. Kokeilin puuterin laittamista niin meikkisienellä kuin siveltimelläkin. Sanoisin, että siveltimellä tuli parempi lopputulos ja puuteria kului huomattavasti vähemmän. En kuitenkaan humaa luvattua kirkkautta kasvoillani puuterin johdosta, mutta odotukseni tuote kuitenkin täytti.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *