Testissä Bronx Colors kulma tuotteita

Olen tällä hetkellä osittain samassa tilanteessa kuin suunnilleen kuukausi sitten. Kulmakynäni alkaa olla loppusuoralla. Vielä kuukausi sitten luottotuotteeni oli Nyx:n kulmakynä… parissakin sävyssä, sillä suoraan mieleistäni sävyä ei ole. Aina tuntuu taittuvan liikaa punertavaan ja itse en välitä liian punaisita kulmista, vaikka hiukseni punaiset ovatkin. Huomasin kuitenkin Bronxin tuotteiden irtoavan vähän halvemmalla ja tuumasin, miksikäs ei. Aina sitä voi kokeilla. Päädyin ostamaan kulmakynän ja kulmageelin. Molemmat tuotteet ovat olleet mielestäni hyvä ostos näin suunnilleen kuukauden kokeilun jäljiltä.

Itselleni Bronxin tuotteet ovat uusi tuttavuus ja tämän takia odotukseni eivät olleet kauhean korkealla. Sain kulmakynän kuukausi sitten alennettuun hintaan, suunnilleen 4e. Tuotteen normaali hinta on 6,90e. Omaksi yllätyksekseni Bronxin kulmakynä on juuri mieleiseni sävy (auburn), eli harkitsen vahvasti tämän tuotteet uudelleen ostamista. Lisäksi kynä ei ole omaan makuuni liian pehmeä (näihinkin tullut törmättyä). Tykkään myös, että kynän toisessa päässä on harja. Tästä tuotteesta Sokoksen nettikaupan mukaan on saatavilla vain neljä sävyä. Valikoima siis ei ole mitenkään tajunnan räjäyttävä.

Kulmageeli puolestaan hoitaa hommansa kuten pitääkin, eli pitää kulmakarvat paikallaan. Värillinen geeli on laiskoina päivinä ihan hyvä tuote itsekseenkin. Tämänkin sain alennetusti noin 4e:lla (normaali hinta on 7,90e). Vilkaisin Sokoksen nettisivuilta ja näyttäisi, että tätä on vain kahdessa sävyssä: brunette ja blonde. Itselläni on brunette.

Itselläni ei näistä tuotteista ei ole valittamista. HIntakaan näissä ei ole paha, joten suosittelen testaamaan jos oma sävy löytyy. Bronxin tuotteita on saatavilla mielestäni Sokoksella ja tietenkin SOkoksen enttikaupasta, Emotioneista en ole aivan varma.

-H

kauneus testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *