Testissä Holika Holikan tyynymeikkivoide

Jaahas, tulipa sitten ostettua elämäni ensimmäinen cushion- eli tyynymeikkivoide. Holika Holikan Holi Pop Blur Lasting Cushion oli alennuksessa Bearel.fi sivustolla, ja muutamaa euroa halvempi hinta (13,50e, normaalisti 15,90e) houkuttelikin sitten tekemään tilausta. Tuote lupaa luonnollisen, mutta peittävän lopputuloksen ja lisäksi se sisältää korkean aurinkosuojakertoimen. Kestosta kasvoilla ei ole mainintaa tai lupauksia, mutta itse odotan meikkivoiteen tai oikeastaan minkä tahansa kasvotuotteen kestävän kasvoilla siedettävän hyvänä vähintään sen 7-8 tuntia, vaikka usein meikki on kasvoilla kauemminkin. Kokeilin tätä kyseistä meikkivoidetta neljänä eri päivänä vaihdellen hieman levitystaktiikoita sekä meikkipohjaa.

Ensimmäisellä kokeilukerralla kyseessä oli ihan vain normipäivä, joten en viitsinyt edes koskea primereihin. Meikkivoide levittyi kivuttomasti ja suhteellisen nopeasti tuotteen mukana tulevalla vipalla, tällä kertaa suoraan kosteusvoiteen päälle. Ensivaikutelma oli hyvä, sillä meikkivoide sulautui hyvin ihon omaan sävyyn, kerrostaminen onnistui ja peittävyys ilman kerrostamistakin oli ihan keskitasoa. Ihon sävy tasoittui ja punaisuuden sai peittoon, myös ihohuokoset näyttivät ihan siedettäviltä. Meikkivoiteen kapasiteetti ei riittänyt peittämään tummia silmänalusia täysin, mutta en sitä odottanutkaan, sillä parhaina (tai pahimpina, miten sen nyt ottaa) päivinä niitä ei peitä edes lähes täydellinen Maybellinen Instant Anti-Age Eraser peitevoide. Valitsin siis sävyn 01 Vanilla Blur, ja vaikka sieni hämää sävyn näyttämään tummalta on tuote itsessään kuitenkin sävyltään suhteellisen vaalea. Hapettumista ei myöskään tapahdu, mikä on suuri plussa.

20190211_150057.jpg

Jostain syystä tuntui alusta asti siltä, että nenän alue tulisi olemaan ongelmallinen. Lisäksi meikkivoiteen levitys vipalla oli hankalaa erityisesti nenän ja silmien alueelle. Tämä meikkivoide vaatii myös ehdottomasti kiinnittämisen jonkinlaisella puuterilla, jollei wet-look satu olemaan se tyyli mitä haetaan. Itse käytin Essencen All About Matt! puuteria, kuten aina. Päivän aikana tuli selväksi, ettei tuote ei kestä hipelöintiä, sillä itse nojailen käsiini paljon ja tuote lähtikin leuan alueelta pois aika tehokkaasti. Nenän alue oli myös todella ongelmallinen, meikkivoide kerääntyi ihohuokosiin ja näytti yhdessä vaiheessa niin pahalta, että se oli pakko pyyhkiä kokonaan pois ja laittaa uudelleen. Kokonaisuus näytti kuitenkin nenän aluetta lukuun ottamatta omaan silmään ihan hyvältä, että jonkin verran plussan puolelle jäätiin tällä ensimmäisellä kokeilukerralla.

Toisena kokeilupäivänä pohjana olikin sitten normisetti eli kasvorasva, Nyxin Pore Filler primerina, muina tuotteina edellä mainitut Maybellinen peitevoide ja Essencen puuteri sekä lopuksi W7:n setting spray. Käytin meikkivoiteen levittämiseen vielä tuotteen mukana tullutta vippaa ja tuote levittyikin jälleen hyvin, mutta nenän alue vaati kaksi yritystä näyttääkseen hyvältä. Onko vika nenässä vai tuotteessa ei tullut vielä tässä vaiheessa selväksi. Meikkivoide kului jälleen leuasta pois nojailun ja kaulahuivin myötä, ja 7 tunnin jälkeen tuote oli jo pakkautunut ihohuokosiin poskissa ja nenän alueella. Näitä ongelma-alueita lukuun ottamatta meikkivoide näytti ja pysyi ihan ok.

20190211_145954.jpg

Kolmannella kerralla pohjana oli myös normisetti, mutta meikkivoiteen levityksen tein tällä kertaa kuivalla Ecotoolsin meikkisienellä. Eroa vippaan löytyi jonkin verran, sillä meikkivoide levittyi sienellä oikein nätisti ja levitys onnistui todella paljon helpommin nenän alueelle. Tällä kertaa nenää ei myöskään tarvinnut meikata kahdesti, mikä oli ehdottomasti plussaa. Tykkäsin myös edelleen paljon siitä, kuinka hyvin varsinkin poskien ihohuokoset peittyvät aluksi. Mutta en tiedä mitä lopulta tapahtui, sillä 8 tunnin jälkeen koko meikkipohja näytti niin karmealta, että se oli pakko pestä pois.

Menin ja tein vielä varmuuden vuoksi neljännen kokeilun normaalilla meikkirutiinillani, mutta tässä vaiheessa usko alkoi jo loppua. Kuten edellisilläkin kerroilla, meikkivoide näytti edelleen todella hyvältä sen ensimmäiset 2-3 tuntia, mutta sen jälkeen kaikki toivo on mennyttä eikä mitään ole enää tehtävissä (paitsi tietysti kasvojen pesu). Meikkivoide valitettavasti kerääntyy ihohuokosiin ja hajoaa kasvoilla niin pahasti, ettei sen käyttö ole mielekästä. Se on harmi, sillä halusin todella pitää tästä tuotteesta.

Yhteenvetona: Ostaisinko uudestaan? En. Käytänkö tuotteen loppuun? Kyllä, mutta tämä meikkivoide löytää tiensä kasvoilleni vain päivinä, jolloin minun ei tarvitse liikkua ihmisten ilmoilla tuntia kauempaa.

-A

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *