Testissä: Nivean MicellAir skin breathe expert make-up remover wipes

Itse tykkään käyttää meikinpoistoliinoja etenkin reissuilla. Kuitenkaan en ole törmännyt liinoihin, joilla saisin hyvin pois vedenkestävää meikkiä. Törmättyäni kaupassa Nivean uusiin (ainakin minulle) meikinpoistoliinoihin, joiden luvataan poistavan vedenkestävä ja pitkäkestoinen meikki. Lisäksi pakkauksessa lukee ”no rinsing no rubbing”, jonka luettuani naksahti aivoissani ”Otan haasteen avstaan”-moodi päälle. Tähän asti olen nimittäin hinkannut etenkin vedenkestävää ripsiväriä irti meikinpoistomömmöstä riippumatta.

Liinojen tuoksu on vähän kuin ruusuisella saippualla tai puhdistusaineella. Itseäni tämä tuoksu ei häiritse pahemmin, vaikka onkin melko voimakas.

Kokeilin liinoja parin viikon ajan erilaisen meikin poistamiseen. Sanoisin, että kasvomeikki irtoaa vaivattomasti ja täysin kasvoilta. Olin iloisesti yllättynyt tästä. Mutta miten kävi ripsivärin kanssa? Joko liinat pettivät tässä tai sitten luotto vedenkestäväripsivärini on pomminkin kestävä. Varmaan selväksi kävi, että sain hinkata ja oikein kunnolla, jotta sain ripsivärit irti.

Ihan ok meikinpoistoliinat. Jos on toiveissa saada tiukkaan pysyvä ripsiväri irti eivät nämä niitä paremmin poista kuin muutkaan.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *