Testissä Organic Shop Avocado & Honey hoitoaine

Muutama viikko sitten palahoitoaineeni loppui, enkä ollut huomannut tilata ajoissa varastoon hoitoainetta. Päätinkin joustaa vähän omassa tavoitteessani käyttää vain palashampoita ja palahoitoaineita. Suuntasin kauppaan ja ostin Organic shopin avocado and honey hoitoaineen. Osasyynä ostoon oli, että huomasin tämän toimivan curly girl metodiin, jota olen ajatellut hieman soveltaa omaan hiustenhoitooni. Siitä mahdollisesti myöhemmin.

Kuva otettu House of Organic:n sivuilta

Hoitoaine pullossa on 280 ml tuotetta ja se maksoi vajaa 5 euroa Tokmannilla. Hoitoaineen sanotaan antavan pehmeät, vahvat ja terveet hiukset. Sen luvataan ravitsevan ja antavan hiuksille elinvoimaa tehden hiuksista samalla kiiltävät ja helposti kammattavat.

Voin sanoa pariviikkoa tuotetta käytettyäni, että hiukseni ovat kyllä pehmeät ja helposti käsiteltävät. Tai ainakin niin helposti kuin kiharahkoja hiuksia voi kuvata helposti käsiteltäviksi. Muista lupauksien täyttymisistä en nyt niinkään tiedä. En ole kauheasti kyllä tarkkaillut ovatko hiukseni entistäkin kiiltävämmät. Lisäksi mietin, miten tuon elinvoimaisuudenkin mittaisi. Pidän kuitenkin hoitoaineesta ja suosittelenkin kokeilemaan, jos kiinnostusta tuotteeseen on.

-H

kauneus testit suosittelen hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *