Palashampoon matkassa: XZ:n omenaviinietikka hiushuuhde

Olen hetken aikaa harkinnut hiushuuhteen kokeilemista. Itselleni se tuntuu vain vaikeammalta kuin palahoitoaineen käyttäminen, eikä viinietikan hajukaan kauheasti auta asiaa. Eikä. erilliseen purnukkaan/puteliin vden ja huuhteen sotkeminen näin laiskana ihmisenä innosta (eihän se vaikeaa ole saati aikaa vievää ole). Bongasinkin yhdellä kauppareissullani XZ:n omenaviinietikka hiushuuhteen. Sitä ei tarvitse läträtä veteen, sen kuin pumppailee menemään. Tuoksukin on raikas omena. Siispä silmät kiiluen ostin putelin. Puteli maksoi muistaakseni vähän päälle 4e (kuitti ei ole enää tallessa) ja sisältää 150ml huuhdetta. Koostumukseltaan tämä oli juoksevaa, muttei ihan käsistä valuvaa. Ehkä hieman geelimäinen.

Pullon sivussa neuvotaan miten tätä voi käyttää kolmella tavalla: shampoon sijaan, hoitoaineen sijaan tai tehohoitona hoitoaineen kanssa. Päätin siis kokeilla tätä ainetta kaikilla kolmella tavalla.. Hoitoaineen sijaan ja hoitoaineen kanssa käyttäessäni hiuksista tulee erittäin pehmeät ja kiiltävät. Hoitoaineena käyttäessäni tuntui, etten saanut ainetta oikein kunnolla lisättyä latvoihin jättäen ne vähän kuivakammiksi. Shampoona sanoisin käyttäväni jatkossa vain silloin kun hiuksissani ei ole muita hiusmömmöjä (kuten kuivashampoota parilta päivältä ja hiuslakkaa siihen päälle) ja jos hiukset kaipaavat vain pikapesun.

Mielestäni tämä on yhtä helppo käyttöinen kuin nestemäinen hoitoaine tai palahoitoaine. Itse aion sisällyttää tämän hiustenhoitorutiiniini käyttäen tehohoitona. Suosittelen testaamaan tuotetta, jos mielenkiintoa löytyy.

Tunnustettakoon tähän, että tilasin (ja posti jo toikin) Flown cosmeticsin Juniper-nimisen  hiushuuhteen. Olen testannut yhden kerran… haju ei miellytä nenää, hiuksiin laittaminen oli tuskien taival koska minulla ei ollut oikein sopivaa purkkia/pulloa hallussani. Vielä en kuitenkaan luovuta, olen päättänyt kokeilla onko tämä vähintäänkin yhtä hyvä kuin XZ:n tuote.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *