Your Skin But Better CC+ Oil Free Matte

Viimevuoden puolella Kicksin myymälöihin tuli It Cosmeticsin tuotteita ja pistelinkin tammikuun alusta CC-voiteen sävyssä Light Fair tilaukseen sekä Bye Bye Pore puuterin jääden onnesti soikeana odottelemaan paketin saapumista. Olen katsellut Youtubista eri kanavilta miten It Cosmeticsin CC-voidetta on hehkutettu (tosin nyt hetken aikaa ollut seuraamillani kanavilla vähän hiljaisempaa tämän brändin osalta) ja halu kokeilla on ollut suuri. Muistaakseni koitin jo muutama vuosi sitten katsella, miten saisin tilattua CC-voidetta testattavaksi. Ensivaikutelma pienen haun jälkeen oli ei helposti, enkä tämän jälkeen edes yrittänyt selvittää tarkemmin mahdollisuuksia.

tuubi.jpg

Tilaukseni Kicksiltä tuli suunnilleen viikon sisään. Toki näin jälkeenpäin ajateltuna olisi ollut helpompi vain marssia Kicksin myymälään ja ostaa puuteri ja voide sieltä. Olisi säästynyt postikuluilta ja saanut saman tien oikean sävyn. Tilatessani nimittäin arvoin sävyjen Fair ja Fail Light välillä ja kuten arvata saattaa: valitsemani CC-voiteen sävy on inasen liian tumma. Ero on niin minimaalinen, ettei se pahemmin haittaa saati huomaa, ellei oikein kovasti tuijota.

CC-voide lupaa luonnollista ja mattaa lopputulosta. Sen sanotaan olevan pitkäkestoinen, peittävä ja kirkastava. CC-voiteen luvataan häivyttävän ihohuokosia ja sen sanotaan sisältävän anti-agin-seerumia. Tuotelupauksen tiivistettynä ranskalaisiin viivoihin voi lukea alla olevasta pakkauskuvasta.

lupaus.jpg

Pitkäkestoinen, peittävä, luonnollinen matta lopputulo. Kuulostaa hyvälle muiden lupausten lisäksi. Päätinkin testata CC-voidetta viikon ajan, joista yksi olisi ”liikuntasuoritus” päivä. Päätin testissä kiinnittää huomioni täysin CC-voiteen naamalla pysymiseen ja miten hyvänä meikki säilyy päivän ajan sen sijaan, että yritän arvioida toteutuuko anti-agin-ominaisuus, supistuuko huokoset ja tuntuuko kasvot kosteutummalle. Kokeilin CC-voidetta eri pohjustusaineiden kanssa (esittelin pohjustusaine arsenaalini aikaisemmin tässä blogissa) sekä ilman pohjustusainetta (toisin sanoen naamarasvani toimi pohjustusaineena). Kuudentena ja seitsemäntenä käytin Urban Decayn pohjustussuihketta. Lisäksi kokeilin myös eri päivinä eri puutereiden kanssa pysyvyyttä. Käytössäni oli  Kicksin puuteri, Ben Nyen Neutral Set Colorless puuteri sekä tietenkin It Cosmeticsin Bye Bye Pores puuteri, josta tuotearvostelu tulossa myöhemmin.

Ensivaikutelma CC-voiteesta oli sen paksuus. Vastasi mielestäni koostumuskeltaan todella peittävää meikkivoidetta. Tuotteessa ei myöskään ole mitään ylivoimaisen häiritsevää hajua. Yhdellä pumppauksella saatu määrä riitti helposti koko kasvojen alueelle meikkisienellä levitettynä. CC-voide myös levittyi ilman ongelmia ja sulautui ikään kuin osaksi kasvojeni ihoa. Siveltimellä tulos oli mielestäni peittävämpi ja siten vähän meikkivoidemaisempi. Tuotetta ohjeistetaankin paketin kyljessä (katso kuva alla) levittämään siveltimellä. Peittävä lopputulos mielestäni ei ole laisinkaan huono, jos tavoittelee erittäin peittävää tulosta… ja peittävä lopputuloshan kuului tuotelupaukseen. Mielestäni siveltimen kanssa ei olisi tarvinnut lähellekään yhtä paljon CC-voidetta kuin meikkisienen kanssa. Tuote lupasi myös värikorjaavuutta… Sanottakoon, että ainakin peitti kaiken mahdollisen punoituksen yms. tullen takaisin pyyhkiessäni meikin kasvoilta.

ohje.jpg

Jokaisena päivänä lopputulema oli sama, riippumatta tuotekombosta naamallani. Kasvoni kiilsivät inasen päivän päätteeksi (voide oli kasvoillani suunnilleen 10h joka päivä). Mitään kokopäivän kestävää mattapintaista en odottanutkaan, mutta olen kuitenkin iloisesti yllättynyt, että kiiltoa oli melkeinpä vähemmän kuin luottomeikkivoiteeni kanssa. Myös ”liikuntasuoristustestistä” meikkivoide selvisi odotetusti eli ei se pitkin naamaa matkustanut, kun vältteli kasovenja koskettamista. Kiiltoa riitti hien puskiessa pintaan (en suosittele toetuttamaan tätä testiä), mutta enpähän ainakaan punoittanut tomaatin lailla puhistessani.

Minulla ei ole oikeastaan muuta pahaa sanottavaa CC-voiteesta kuin hinta (39e), jolla saa 32ml CC-voidetta. Tuote kuitenkin vaikuttaa erittäin riittoisalle viikon käytön jäljiltä. Suosittelen kyllä kokeilemaan tuotetta mikäli vain rahatilanne ja omatunto sen sallii. Hinta ainakin itselläni aiheuttaa lievää irvistysreaktiota ja pohdintaa, haluanko ostaa tuotteen uudelleen tuubin loppuessa.

 

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *