8 faktaa minusta

Sain pariinkin otteeseen Instagramin puolella kiertäneen haasteen, jossa piti kertoa itsestään 8 faktaa. On ollut mielenkiintoista ja hauskaa lukea somessa muiden kirjoittamia faktoja itsestään.

Tässä 8 faktaa minusta:

1. Olen kotoisin Kanta-Hämeestä Lopeelta. Muutin parikymppisenä Espooseen ja asuin pääkaupunkiseudulla yli 10-vuotta. On ollut hienoa kokea elämä isossa kaupungissa, kun on asunut lapsuuden maalla. Parasta Helsingissä on museot, toimiva julkinen liikenne, kahvilat ja Oodi. Vaikka välillä kaipaan takaisin ratikkakiskojen ja metroraiteiden varrelle, nautin tämänhetkisestä elämäntyylistä pienemmässä kaupungissa.

2. Olen saanut kasvaa lapsuuden sisarusten ympäröimänä. Minulla on viisi sisarusta, 2 siskoa ja 3 veljeä. Nuorimmalla siskollani ja minulla on 14 vuotta ikäeroa. Isossa perheessä eläminen on ollut opettavaista: uskon, että sisarusparvessa eläminen  on opettanut  ottamaan muut ihmiset paremmin huomioon ja uskon, että sosiaaliset taitoni ovat kehittyneet.

3. Kuuntelen usein kouluhommia tehdessäni ja työnlomassa Spotifystä luontoääni -aiheista meditatiivista musiikkia. Koen että musiikin avulla keskittymiskyky lisääntyy.

4. Rakastan Suomi -matkailua ja ennen kaikkea lähimatkailua. Lapsuudessa en käytyt kovinkaan montaa kertaa ulkomaan matkoilla, vaan kiersimme perheen kanssa ympäri Suomea ja yövyimme milloin asuntovaunussa ja milloin vuokra-mökeissä.  Nopealla laskutoimituksella olen käynyt n. 90% Suomen kaupungeista.

5. Olen käynyt elämän ensimmäistä kertaa festareilla 30-vuotiaana. Sen jälkeen Flow -festivaalista on tullut jokavuotinen perinne. Flowssa parasta on artistien monipuolisuus, tunnelma ja korkealaatuinen ruoka <3

6. Ensimmäinen itse hankkimani työ oli kouluun liittyvä harjoittelu Iittalan lasitehtaalla. Opiskelin tuolloin lasiartesaaniksi ja sain neuvoteltua harjoittelun palkalliseksi. Silloin 17-vuotiaana tämä tuntui hienolta saavutukselta.

7.Olen aamuvirkku, herään lähes joka aamu kuudelta-seitsemältä. Pidän siitä, että päivä lähtee aikaisin käyntiin, ja koen olevani kaikkein tehokkain heti aamutuimaan. Olen myös aika nopea herääjä, voin heti herättyäni ryhtyä päivän askareisiin.

8. Olen käynyt parikymppisenä interreilaamassa Euroopassa. Reissu oli ikimuistoinen ja oli hienoa kokea Euroopan suuret kaupungit ensimmäistä kertaa. Olin ostanut myös tälle kesälle rail-liput, mutta Euroopan raiteet jäi koronan vuoksi kokematta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *