Äitienpäivälahjat

Koti Kumpulassa

Sain äitienpäivänä Sofialta lahjaksi ihania taideteoksia ja mahtavan kortin, jossa luvattiin viedä roskat, siivota omat jäljet ja hakea postit. Ja ne hommat hoidettiin kyllä viimeisen päälle! Ihana eskarilainen.

Samsungin tablettini on ollut lasten käytössä ja tuntuu, että aina kun tarviin sitä, siitä on joko akku loppu tai se on käytössä. Topi otti ilmeisesti suorasta vinkistä vaarin ja osti mulle uuden Huawei MediaPad M2 -tabletin lahjaksi. 

 

 

Tykkään ensinnäkin Androidista. Niin puhelimessa kuin tässä tablettiasiassakin. Se on ihanan muuntuvainen ja monikäyttöinen. Selkeä, looginen ja sitä on helppo käyttää. Ei löydy kaikenmaailman ihmeellisiä koukeroita, millä saa sovellukset toimimaan. Minulle Android sopii ja tuntuu, että kun käytän esim. Applen laitteita olen ihan hukassa. Ne tuntuvat niin kömpelöiltä ja hankalilta. Esimerkiksi kuvien siirtäminen koneelle on yhtä tuskaa! Androidin laitteissa sekin hoituu tosi helposti ja tapoja on monia.

 

 

Käytän tablettia useimmiten Logitech K480 -bluetoothnäppiksen kanssa ja yhdistelmä on kyllä hyvä. Kirjoittaminen on helppoa ja kuvat saa näppärästi siirrettyä tabletille puhelimesta tai kamerasta, käsiteltyä siinä ja ladattua esim. blogiin. Tietokonetta ei tule tällä hetkellä käytettyä muuhun kuin kameran kuvien tallennukseen. Minun arkikäytössäni kaikki muu hoituu tabletilla tai puhelimella.

 

 

Huawei on myös yksi suosikkini. Laitteet toimivat kuin ajatus ja ne ovat todella kauniita. Tykkään Huawein valikoista ja aloitusnäytöistä. Tykkään siitä, että kaikki sovellukset latautuvat ns. aloitusnäyttöön ja siitä saa sitten järjestellä oman mielen mukaan. Tämä itseasiassa on se ominaisuus, josta tykkäsin iPhonessakin. Tykkään kun teemoja voi aina vaihtaa, muunnella ja muokkailla niin, että laite näyttää taas ihan uudelta. Nettisivut ja lomakkeet toimivat moitteettomasti ja tiedostot aukeavat tostanoinvaan. Tykkään!

 

 

Oma tabletti-ihanuuteni on etupuolelta valkoinen ja takaa kultaa! Siitä löytyy sormenjälkitunnistin, kamera salamalla ja sisuskalut ovat täyttä dynamiittiä. No, en tiedä mitä ovat, mutta tabletti toimii kuin salama. Paketissa tuli lisäksi tuollainen pattereilla toimiva kynä, jota en ole vielä testannut. Ilmeisesti sillä saa piirrettyä ja esimerkiksi leikattua kuvia. Otan asiakseni kyllä tutustua siihen, jotta saan tabletistani kaiken irti.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

Kommentoi