Blogin uudet tuulet ja uusi osoite

PSX_20170915_183635-02-01.jpeg

 

Nuo tekstien sisällä todella törkeästi ja huonosti sijaitsevat mainokset eivät ole minun valintani vaan Lilyn uusi mainoskäytäntö. Jatkathan lukemista mainoksen jälkeenkin. Lisää asiasta täällä.

 

Blogi jatkaa tästä hetkestä eteenpäin päivittymistä osoitteessa: http://www.menaiset.fi/blogit/koti-kumpulassa

Syynä osoitteen vaihdokselle on ihan vain nuo mainokset keskellä postauksia, joita Lilyyn on nyt lisätty. Kyseessä piti olla kokeilu, mutta pari viikkoa tätä on harjoiteltu eikä se sovi minulle. Sopimusbloggaajat eivät niistä joudu kärsimään, mutta me muut kyllä. Mitään mainostamista vastaan minulla ei ole, mutta kun mainos lyödään oman kirjoitukseni sisälle, se ei käy. Me Naiset ei todellakaan ole mainosvapaa blogiyhteisö eikä sellaista ole olemassakaan! Haluan kuitenkin kirjoitella osana yhteisöä ja ainakaan tällä hetkellä Me Naiset ei ole mainostanut törkeästi keskellä blogikirjoituksia, joten jatkan blogiani siellä.

Mutta siis, tervetuloa jatkamaan lukemista uudessa osoitteessa!

 

-R

 

Kommentit (12)
 1. Onnea uuteen! <3 Mäkin aloin heti tänään reissusta kotiuduttua tutkailla mahdollisia muita alustoja/yhteisöjä, koska nää keskelle postausta pamahtavat mainokset on jotain aivan jäätävää. Ymmärrän siis liikkeesi oikein hyvin.

 2. Kyllä tässä täytyy itsekin alkaa miettiä, että perustanko uuden blogini tänne Lilyyn vai jonnekin muualle :/ Onnea uuteen blogikotiin! 🙂

  1. Kiitos! Ei enää tuntunut hyvältä kirjoitella Lilyssä niin päätin vaihtaa osoitetta. Toivottavasti sinäkin seuraat siellä kuulumisia! Bloglovin ainakin pitäisi olla päivitetty. 🙂

   1. Mielenkiintoiselta ainakin näytti, kun kävin vilkaisemassa, joten enköhän siellä aika-ajoin pistäydy 🙂

    1. Tosiaan Facebookissa voi myös seurata. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *