Äitienpäivänä

Koti Kumpulassa

Hyvää äitienpäivää, äidit! :)

 

 

Minä heräsin kun Sofia, Aleksanteri ja Topi tulivat ysin aikoihin herättämään minua alakerrasta! Olin oikeastaan jo hetken aikaa odotellut, että koskakohan minut tullaan herättämään kun Topi sanoi illalla, että en saa nousta ennen kuin Sofia tulee herättämään. Oli hauskaa kuunnella kun he tulivat alakertaan ja Sofia yritti hiljentää höpöttelevää Aleksanteria. Toinen ei ihan vielä ymmärtänyt, että piti olla hiljaa ja siukku ihan tosissaan yritti pikkuveljeään hyssytellä!

Sain ihanan kortin heti sänkyyn ja yläkerrassa odottivat kermavaahdolla ja mansikoilla täytetyt croissantit sekä vastakeitetty kahvi.

 

Topi oli ottanut kuvia kun Sofia oli hommissa!

 

Äiti just heränneenä, vähän väsyneenä, kahden tunnin pätkissä nukutun yön jäljiltä. :D

 

Aamupalan jälkeen lähdettiin mökille ja nautittiin upeasta säästä koko aamupäivä. Hyppitiin trampalla ja leikittiin ulkona. Topi ja pappa tekivät kesäkeittiötä ja sitten vielä mutusteltiin vähän pullaa keinussa. Sain papalta ihanan valkoisen ruusun äitienpäivän kunniaksi. Sofia halusi jäädä vielä mökille kun me lähdimme Topin kanssa viemään Aleksanteria päiväunille.

 

Ruusu omalta isiltä.

 

Sofialta, Aleksanterilta ja Topilta sain oikeastaan jo eilen tämän kauniin äitienpäiväkimpun ja kortin Sofia oli tehnyt perjantaina mammalassa.

 

Äitienpäiväkimppu.

 

Iltapäivällä mamma, pappa ja molemmat siskoni tulivat meille päivälliselle. Sofia tuli myös kotiin! :) Ei olisi kuulemma millään halunnut lähteä mökiltä. Topi grillaili meille entrecoteta ja pappa oli savustanut kalaa. Jälkkäriksi syötiin eilisiä kakkuja ja mangosorbettia.

 

Rakkaudella tehty kortti.

 

Kun vieraat lähtivät, Topi siivoili autotallia ja lähti sitten vielä puistoon lasten kanssa. Minä jäin joogailemaan. Aika ihana äitienpäivä! :)

 

Kommentoi