Äitin oma lauantaihetki

Koti Kumpulassa

Tänään oli mun ihan oma lauantaihetki. Vedin uuden farkkupaidan päälle ja jätin jopa hiuksetkin auki! Sitä ei voi usein tehdä, sillä hiukset on ihan aina tiellä lasten kanssa ollessa, jos ne on auki. Mutta tänään hetken ajan ne oli auki. Mä meinaan lähdin elämäni ensimmäiseen jalkahoitoon!

 

Hiukset auki!

 

Sain päivälleen vuosi sitten Aleksanterin babyshowereissa lahjaksi lahjakortin Sokoksen Hyvään Oloon ja päätin käyttää sen jalkahoitoon näin sandaalikauden korvalla. Vaikka olen tosiaan aikoinani tanssinut (liikaakin) kärkitossuilla ja jalat on siitä kärsineet, ei ole koskaan tullut jalkahoidossa käytyä. Mutta nyt tuli.

Ensin jalkoihin laitettiin vaikuttamaan jokin kuollutta ihosolukkoa liuottava aine. Aineen vaikuttaessa hoidettiin varpaiden kynnet ja kynsinauhat kuntoon. Meikäläinen hörppi tyytyväisenä teetä ja luki lehtiä! Kun aine oli vaikuttanut, kääreet poistettiin ja jalat "hiottiin" kuntoon ja pehmeiksi. Sitten lopuksi kynnet lakattiin ja jalat rasvattiin. Aikaa hoitoon meni tunti.

Hoidot eivät tuntuneet mitenkään epämiellyttäviltä vaikkakin välillä kutitti niin, että teki mieli alkaa kikattaa ja potkia kuin pikkutyttö! Hoitajaa tosin kävi sääliksi kun kaikki se kuollut solukko, mikä irtosi jaloistani, levisi hienosti hänen päälleen kun hän "hioi" jalkojani. Niin kuulemma käy aina, mutta silti mua harmitti! :D 

 

Paketissa.

 

Kukkuu!

 

 

Odottelin vielä hoidon jälkeen hetkisen, että lakat kuivuivat kunnolla ja vedin kengät jalkaan ja lähdin kipsuttelemaan parkkihallia kohti. Hain kotimatkalla Mäkkäristä smoothiet ja menin kotiin. Aleksanteri ei taas tänään ollut nukkunut kuin puolitoista tuntia yhteensä ja lähdettiin vielä sitten lasten iltäpäivällä kävelylle sillä välin kun Topi pesi autot.

 

 

Sit vaan kotona hiukset kiinni, leggingsit jalkaan, muutamat jalkakuvat ja lattialle leikkimään! Aleksanteri on muuten oppinut konttaamaan ja tepsuttaa kauheella kiireellä joka paikkaan. :) Kuolaa valuu solkenaan ja välillä täytyy yrittää purra esimerkiksi sohvaa kun ikeniä kutittaa niin kovasti.

 

 

 

Jaloista ja varpaista tuli kyllä tosi pehmoset kun kaikki kuollut iho lähti pois. Täytyy vaan muistaa nyt sit rasvailla ahkerasti, ettei pääse taas heti kuivumaan samaan kuntoon kuin olivat!

 

Tadaa!

 

Ostin siis aurinkolasitkin kun entiset meni rikki. Sattuivat olemaan kaikki tuon merkin (Haga Eyewear) aurinkolasit 20 prosentin alennuksessa Sokoksella! Vink vink.

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Jalkahoidot on superia :))

Riika V.
Koti Kumpulassa

No kyllä! :)

Kommentoi