Aubrey Chia Salt Spray suolasuihke

Yhteistyössä Sugar Helsinki
tuote saatu blogin kautta

 

Olen käyttänyt suolasuihkeita aina joskus ja jouluna enkä oikein ole päässyt niistä pahemmin jyvälle. Nyt kun sain testattavakseni Aubreyn Chia Salt Sprayn, ajattelin, että otan asiakseni tutustua siihen paremmin.

 

PSX_20170305_152018.jpg

 

Tuote sisältää runsaasti luonnonmukaisia mineraaleja, Omega-3 -rasvahappoja, luomuchiasiemenöljyä sekä luomukvinoaproteiiniä. Sen luvataan viimeistelevän kampauksen ja lisäävän rakennetta. Suihkuttamalla suolasuihketta hiuksiin ja rutistelemalla niitä, saa myös ihanan rennon rantatukan.

Itsellä tukka pysyy melkolailla kiinni tästä vauva-ajasta johtuen, mutta olen yrittänyt vähentää perinteisen hiuslakan käyttöä ja jopa viimeistellyt ponnarini suolasuihkeella. Kotioloissa toimii ihan hyvin, mutta sitten kun pipoa pukee päälle ja pois, rupeaa kaipailemaan lakkaa. Tuotteella pystyy siis myös viimeistelemään kampauksen, jos haluaa välttää lakkaa ja sen haittoja.

Joka tapauksessa tämä on todella hyvän oloinen suihke! Minun mielestäni hoitaa hiuksia perus suolasuihketta enemmän ja jopa jättää niihin hieman kiiltoakin. Tekisi jopa mieli kokeilla saman sarjan hiuslakkaa, jos se vaikka olisi tavallisia lakkoja kemikaalittomampi versio.

Suolasuihkeen voi tilata täältä.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin’ssa. 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *