Dermosil Argan Oil Elixir

Koti Kumpulassa

Minun uusi lempparini hiuksiin jätettävänä hoitoaineena on Dermosilin Arganöljyseerumi. Se lupaa hoitaa vahingoittuneita hiuksia ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa sekä antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa. Öljy sisältää arganöljyn lisäksi tyrnin siemenöljyä, joka hoitaa erityisesti hiuspohjaa sekä auringonkukan siemenöljyä ja rosmariinin lehtiuutetta.  Tuoksu on melkoisen mieto ja vaikka kyseessä ei olekaan varsinaisesti luonnonkosmetiikkatuote, olen ollut todella tyytyväinen!

 

 

Itse olen käyttänyt öljyä hiuksiini shampoopesun ja poishuuhdeltavan hoitoaineen jälkeen. Minulle riittää pari pumppausta kosteisiin, pyyhekuiviin, hiuksiin ja hiuksistani tulee tosi pehmeät sekä helposti kammattavat. Öljy ei jätä hiuksia lainkaan latteiksi tai rasvaisiksi vaan niistä tulee tosi kiiltävät ja kevyen tuntuiset!

Öljyä voisi käyttää myös kuuriluontoisesti öljyhoitona kuivaan hiuspohjaan ja hiuksiiin. Öljy siis levitettäisiin hiuksiin ja päänahkaan, kammattaisiin läpi, annettaisiin vaikuttaa 15 minuuttia ja sitten hiukset pestäisiin normaalisti. Kuiviin hiuksiin levitettäessä öljyn pitäisi puolestaan antaa niille kiiltoa, mutta itse en ole sitä kokeillut, joten en osaa sanoa, tuleeko hiuksista rasvaisen näköiset kuinka helposti.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentit

Anjuska
Ripaus elämäämme

Pitääkin pitää tämä mielessä! Oon iät, ajat kamppaillut kuivien hiusten ja herkästi ärsyyntyvän päänahan kanssa. Testissä on ollut kasa shamppoita ja hoitoaineita sekä "hoitovoiteita" kuivalle päänahalle. Nuo jälkimmäiset ovat auttaneet, mutta apu on ollut vain todella lyhytaikasta. 

Riika V.
Koti Kumpulassa

Kannattaa ainakin koittaa, jos vaikka oliskin apua! :)

Kommentoi