Divaani saapui olohuoneeseen

PSX_20170629_125141.jpg

 

Kävi niin hassusti, että kun alettiin kuumeisesti miettiä ulkorakennuksen sisustamista viihtyisäksi, päätalon olohuoneen sisustus alkoi tuntua ei-niin-viihtyisältä. Tämä taas johti siihen, että olohuoneen sohvat ja tuolit joutavat ulkorakennukseen ja sisälle olohuoneeseen saapuu uudet kalusteet.

 

PSX_20170629_125426.jpg

PSX_20170629_125050.jpg

 

Ensimmäinen osa saapui eilen ja se on aivan hurmaava! Tänään, mitä nyt ollaan sisällä oltu, joku lapsista on siinä aina lötkötellyt. Yhden kerran jopa isommat lapset sulassa sovussa vierekkäin. Jee! Tiedän jo millainen sohva tähän ostetaan, mutta kuljetuslogistiikka on vielä vähän vaiheessa. Olen täällä ihan kuumilla hiilillä kun kaikkihan pitäisi tapahtua heti ja kaksi turkoosia sohvaa olohuoneessa on jo ihan liikaa!

Divaani on Ikean Söderhamn -mallistoa ja kankaaksi valitsin Finnsta turkoosi -nimellä kulkevan vaihtoehdon. Divaani on ihanan pehmeä muhkeine tyynyineen ja mukavahan siinä olisi köllötellä, jos sellainen mahdollisuus olisi! Täytyy vielä silittää harson läpi nuo päälliset niin kaikki pakkausrypyt ja taitokset suoristuvat. Vitsi, en malta odottaa, että saadaan se sohva tänne!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin’ssa. 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *