Ensivaikutelmia luonnonkosmetiikasta

Koti Kumpulassa

Kirjoittelin aiemmin, että aloitin siirtymisen luonnonkosmetiikan pariin. Tai, että ainakin annan sille mahdollisuuden. Dermosilin Nature -sarjasta olen nyt käyttänyt muutaman viikon ajan Ihonhoitovoidetta, Silmänympärysvoidetta, Deo Roll-On:ia, Huulibalsamia, Vartalopesua, Shampoota ja Hoitoainetta sekä Ihoöljyä.

 

 

Ihonhoitovoide on ollut vartalon iholla käytössä aamuisin ja se on itseasiassa tuntunut yllättävänkin hyvältä! Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihon silti tehokkaasti jättäen sen samettisen pehmeäksi. Tykkään myös voiteen miedosta tuoksusta! Voiteen luvataan lisäävän ihon kimmoisuutta sisältämänsä koivumahlan ansiosta, mutta siitä en oikein osaa vielä sanoa. Täytyy pitää käytössä vielä jonkin aikaa ennen kuin uskallan sanoa mitään. Mutta tuote on kyllä yllättänyt minut positiivisesti ja se on tullut jäädäkseen minun kaappiini.

Silmänympärysvoide on myös vaikuttanut varsin toimivalta tuotteelta. Tietenkään en vielä osaa sanoa, että onko sillä mitään ihmevaikutusta silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin, mutta ainakaan edelliseen voiteeseen verrattuna, en löydä siitä mitään moitittavaa! Pidetään siis tämäkin käytössä.

Deo Roll-On on vielä vähän niin ja näin. Hikoilen tosi vähän ja ehkä siksi huomaan sitten samantien, jos kainalot tuntuvat kosteilta tai haisen omasta mielestäni. ;) Odottelen siis vielä hetken aikaa, että ihoni ja elimistöni tottuu alumiinittomuuten ja toivon todellakin, että tuote alkaa toimia. Annan siis tälle tuotteelle ja kropalleni vielä vähän aikaa löytää yhteinen sävel. Niin pahalle en sentään haise! :D

 

 

Shampoo on ollut myös tosi hyvä! Aluksi tuntui oudolta kun hiukset tulivat jotenkin tosi puhtaiksi. Ehkä siksi kun hiuksiin ei jäänyt mitään ylimääräisiä kemikaaleja yms. pesun jälkeen. Tunne on siis ihan erilainen kuin aiemman shampoon kanssa - positiivisella ja hellävaraisella tavalla siis ja aion pitää shampoonkin käytössä.

Hoitoaineeseen sopeutuminen on vaatinut totuttelua kun hiukset eivät enää jääkään liukkaiksi ja keinotekoisen tuntuisiksi pesun jälkeen. Tuntuu, että hiukset imevät kaiken aineen itseensä ihan niin kuin iho imee kosteusvoiteen. Ei siis välttämättä huono juttu, mutta vaatii totuttelua! Eivät hiukseni nyt varsinaisesti takkuun jää, mutta huomaan kyllä, että kaikenmaailman kemikaalit ja silikonit eivät jää hiuksiin kuten aiemmin jäivät ja tekivät hiuksista liukkaat. Kuivina hiukset saa sitten kyllä helposti harjattua ja jäävät melko ilmaviksi eivätkä ollenkaan latteiksi! Tunne on siis melko hyvä ja käyttöön jää tämäkin.

Vartalopesu on aivan ihana! Tosi voidemainen ja niin hellävaraisesti pesevä koostumus sekä tuoksu ovat todella mahtava yhdistelmä. Tämä jää aivan ehdottomasti käyttöön. Peittoaa ihan mennen tullen tavalliset suihkugeelit!

Näiden lisäksi käytössä ovat Ihoöljy, josta kirjoittelinkin jo aiemmin sekä Huulibalsami, josta olen myös tykännyt. Yksi parhaimmista käyttämistäni huulirasvoista. Molemmat näistä tuotteista ovat myös tulleet jäädäkseen ihan ehdottomasti! Melko hyvältä siis vaikuttaa tämä luonnonkosmetiikkakokeiluni. Alkaa olla jo ihan hippimeininki kun mä vaan joogaan ja käytän luonnonkosmetiikkaa! ;)

 

-R

Blogia voit seurata myös Instagramissa (@kotikumpulassablogi), Facebookissa ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentit

Veikeä Venus
LAW'in it

Mulla on ollut käytössä tuo dödö ja silmänympärysvoide. Dödö jätti ihon ainakin omaan makuuni vähän liian kosteaksi? :o Sen vuoksi siirryin takaisin Dermosilin E-vitamiini stickiin, joka kylläkään ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta alumiiniton. Silmänympärysvoiteesta ei pahaa sanottavaa, toimii samaan malliin kuin muutkin vastaavat -ei ihmetuote, mutta perussettiä :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Aikalailla samat fiilikset! Odottelen vielä, että alumiinit poistuu kropasta ja nään, että onko deolla tulevaisuutta. ;)

Veikeä Venus
LAW'in it

Näimpä! Itse vaihdoin alumiinittomaan siitä syystä, että huomasin alumiinin (?) värjäävän ihoa :o En ole perehtynyt asiaan sen tarkemmin, mutta kovin terveelliseltä se ei vaikuttanut. Alumiinittomiin siirtymisen myötä ei ole tarvinnut ihon tummentumisesta kärsiä :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Joo, ei se alumiini varmasti ainakaan hyväksi oo! :/

Kommentoi