Hotel Haven, Helsinki

Koti Kumpulassa

Helsingin minilomalla yövyimme Hotel Havenissa Kauppatorin lähettyvillä. Hotelli oli meille ihan uusi tuttavuus ja mielummin aina valitsemme näitä pienempiä hotelleja kuin suuria, "tusinahotelleja", jotta vierailu olisi mahdollisimman mukava ja rentouttava. Tykkään kun hotelli ja huoneet on sisustettu viimeisen päälle ja tunnelma on rento, mutta viimeistelty.

 

 

Varasimme hemmottelupaketin Havenin omien sivujen kautta ja siihen kuului Grand Deluxe -huone, ruusunterälehtikylpy, pullollinen proseccoa alakerran baarissa sekä late checkout klo 14.00. Huone oli erittäin tilava ja olisimme ihan loistavasti mahtuneet siellä lastenkin kanssa yöpymään vuodesohvan ansiosta. Nyt olimme kuitenkin kahdestaan liikkeellä, joten tilaa oli aivan loistavan paljon. Tykkään!

Varoitan muuten, että luvassa on paljon, todella paljon, kuvia.

 

 

Hotellin aulatilat oli sisustettu erittäin viihtyisiksi ja ne todella toivottivat tervetulleiksi nauttimaan lomasta. Meidän huone sijaitsi uudella puolella 7. kerroksessa, jonne kuljettiin mahtavalla vanhalla hissillä.

 

 

Illalla käytiin syömässä Ravintola Purpurissa (täällä lisää) ja palattiin hotellin baariin lipittelemään proseccoa. Mä oon niin surkea näissä asukuvissa, mutta yritin kuitenkin! Tykkään tuosta H&M:n pitsihameesta tosi paljon. Se on mukava päällä, mutta silti siisti ja juhlava. Paita on myös H&M:ltä ja sopii hyvin hameen kanssa. Alakerran Bar Havenin sisustus jatkoi viihtyisällä linjalla ja siellä oli mukava istuskella ja nauttia kuohuvaa.

 

 

Aamiainen tarjoiltiin Etelärannan puoleisessa, historiallisessa, Sundmanin talossa. Rakennuksen sisustus poikkesi melkolailla hotellin linjasta, mutta lieneeköhän syynä sitten juuri se historiallisuus, sillä kyseessä on Helsingin toiseksi vanhin kivitalo?

 

 

Siinä piisasi kuvia Hotel Havenista! Täällä onneksi mies aloitti kesäloman, joten huomenna koittava maanantai ei ole ihan se tavallinen arkimaanantai.

 

-R

 

Kommentoi