Hotel Indigo Helsinki - Boulevard

Koti Kumpulassa

Yövyttiin minilomalla lauantai-sunnuntai -yö Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa. Tykätään aina valita vähän erikoisempia hotelleja kun jossain yövytään. Kiva saada erilaisia kokemuksia ja kun valitsee jotain tavanomaisesta poikkeavaa, voi yllättyä positiivisesti!

Maaliskuussa 2015 avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Bulevardi 26. Kyseessä on siis Hotel Indigo -ketjun pohjoismaiden ensimmäinen hotelli ja ketju itsessään on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta kyllä sinne kannatti mennä! Olimme vierailuumme erittäin tyytyväisiä.

 

 

 

 

 

Meidän deluxe-tason Standard-huone oli hotellin toisessa kerroksessa ja kaiketi huoneiden sisustus sekä värimaailma vaihtelee kerroksittain. Huoneen ikkunoista oli näkymä sisapihalle, jossa ilmeisesti kesäisin on pieni terassi. Auto saatiin muuten myös lisämaksusta lämpimään parkkihalliin!

 

 

Huone oli sisustettu tosi tyylikkäästi ja raikkaasti! Se oli sopivan kokoinen ja siis mukavan tilava. Liian pieni hotellihuone on aina jotenkin ahdistava kun ei mahdu liikkumaan ilman, että lyö varpaansa johonkin huonekalun jalkaan. Tässä huoneessa ei sitä ongelmaa ollut varsinkaan kun ei otettu Sofialle omaa sänkyä vaan hän nukkui meidän sängyssä, joka oli muuten niin korkea, ettei neiti meinannut päästä sinne itse! :D

 

 

 

 

 

 

Ja muuten, iloiseksi yllätykseksi, minibaari oli ilmainen! Limppari, suklaa ja kivennäisvesi kyllä kelpasivat meille. ;)

 

 

 

Tarjolla oli myös kahvia ja teetä sekä pari tummaa suklaakarkkia. Keitettiin heti espressot kun päästiin huoneeseen!

 

 

 

Kylppäri oli ihanan siisti ja raikas! Niin, ja suihkusta löytyi myös iso sadesuihku. :)

 

 

Me saimme vastaanotosta päivän lehden ja Sofia värityskirjan sekä kynät.

 

 

Aamiainen tarjoiltiin alakerran Ravintola Brödissä ja se osoittautuikin tosi laadukkaaksi. Aluksi se vaikutti jotenkin suppealta, mutta kun oltiin saatu ruuat lautasille ja vähän maisteltua, yllätyttiin positiivisesti. Aina ei tarvitse olla yltiömäisen paljon valinnanvaraa, jos kaikki on laadukasta ja hyvin tehtyä. Kahvi oli muuten tosi hyvää ja tunnelma mukavan rauhallinen! Mitään tungosta ei ollut.

 

 

 

 

Suositukseni siis Hotel Indigo Helsinki - Boulevardille! Kannattaa yöpyä siellä, jos Helsinkiin suuntaatte ja olette hotellia valitsemassa.

 

-R

Kommentoi