Joogatauko

Koti Kumpulassa

 

Jes! Reilun viikon kestänyt pakkoloma joogasta on nyt vihdoin ohi! Toissapäivänä, eilen ja tänään olen uskaltanut jo treenata Vinyasa Flow:ta, Hathaa ja Yangia ja tuntui tosi hyvältä. Ei onneksi enää tuntunut kipua eikä painetta poskiontelossa ja hengityskin kulki normaalisti.

 

 

Joogatauon aikana tuntui. että joka paikka turposi ja jäykistyi kun nesteet eivät päässeet kunnolla kulkemaan ja koko kroppa oli ihan tukossa. Kaipasin niin paljon sitä joogan jälkeistä lämmintä ja rentoa fiilistä sekä tietenkin myös sitä kun sen kaiken rentouden keskellä joka paikka tärisee kaikkensa harjoitukseen antaneena. Oli kova ikävä sitä seuraavan päivän lihaskipua, josta tietää tehneensä kunnon treenin!

 

 

Masu alkaa olla jo välillä vähän tiellä joogatessa, mutta vielä ihan hyvin pystyn sen kanssa treenaamaan. Enkä kyllä ajatellutkaan lopettaa, jollei lääkäri jostain syystä laittaisi minua liikuntakieltoon. Nyt on siis viikkoja reilut 23. Kyllä se jooga vaan tekee niin hyvää kropalle ja mielelle! Ihan mahtava fiilis kun saa raskauden jäykistämän ja turvottaman kropan taas avattua. Mun päikkäriajan joogapaikka on muuten nykyään toi keittiön lattia! Olohuoneessa olen Sofian leikkiwen tiellä, joten keittiö it is. Mutta se on ihan hyvä! Matto mahtuu sinne ihan sopivasti.

Eilen olin pitkästä aikaa aamupäivällä Hipassa lasten kanssa. Ei olla moneen viikkoon VapaaHipassa käyty ja toissapäivänä tuli mieleen, että sinnehän me taas mennään! Molemmat tykkäsivät tosi paljon ja riehuivat ihan kaksistaan kun muita lapsia ei sattunut samaan aikaan. Otin Aleksanterillekin taas kahdeksan kerran TenavaHippa -kortin kun Sofian KausiHippaan kuuluu perjantaisen KeijuHipan lisäksi kerta tuota VapaaHippaa viikossa. Se on ihan kivaa ohjelmaa aamupäivälle!

 

 

 

Temppusalissa oli uusittu lattia ja se oli molempien mieleen! Pienempi veijari meni pää kolmantena jalkana eikä sattunut onneksi yhtään vaikka kuinka kaatuili. :)

 

 

Sofia meni iltäpäivällä vielä papan kanssa uimaan, joten neidillä oli varsin touhukas päivä! Tänään tehtiin aamulla pikareissu Ikeaan ja sitten päikkäreitten jälkeen olisi leikkitreffit entisten muskarikavereiden luona. Kiva päivä siis taas!

 

-R

Kommentit

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Sun joogailuja on niin mukava seurata. Oot niin pirun taitava, ja tietty kiva kun joku toinenkin yoogaiailee. 

Mä taidan päästä, tai siis mun haastattelu, yoogaian blogiin! :) 

Riika V.
Koti Kumpulassa

Kiitos! :) 

Hei, tosi hieno juttu! Täytyykin seurata silmä tarkkana Yoogaian blogia. ;)

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Siellä se jo on, suora linkki, mun uusimmassa postauksessa. ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.