Juhlavaloja ja macaronseja

Koti Kumpulassa

 

Virittelin taas olohuoneeseen Tokmannilta joskus ostamani juhlavalot. Tykkään niistä tosi paljon ja mun mielestä ne on kivan näköiset päivällä ilman valojakin! Topi tuli kotiin ja sanoi, että täällähän näyttää ihan kebab-pizzerialta. Mutta joo, mä tykkään!

 

 

 

 

 

Eilen meillä oli myös leikkitreffit entisten muskarikavereiden kanssa ja tarjottiin Sofian kanssa mustaherukkamehua, macaronseja sekä suklaakeksejä. :) Lidlin pakastealtaasta macaronsit on joskus vierasvaraksi ostettu ja täytyy kyllä sanoa, että oli tosi hyviä! Suosittelen todellakin. Pari tuntia sulivat jääkaapissa, olivat suussa sulavia ja maistuivat ihan tuoreelle. Ei ikinä olisi uskonut pakasteeksi. Niin, ja olivathan ne myös ihanan näköisiä! Onko se suomeksi muuten macaroneja vai macaronseja?

 

 

 

 

Lautanen tyhjeni alta aikayksikön ja vitsi kun olikin kivat leikkitreffit! Mukava kun ollaan nyt nähty usein niin lapset pääsevät leikin makuun nopeasti eikä mene aikaa "tutustumiseen" ja lämmittelyyn. Tänään Sofia on kaiketi lähdössä taas papan kanssa uimahalliin! Siitä on jo tullut neidin ja papan yhteinen harrastus näköjään kun monena viikkona ovat siellä kahdestaan käyneet. Aika kivaa! :)

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa ja Bloglovin'ssa.

 

Kommentit

Anumaaria78
Mis(s)Fit

MacaronS ehdottomasti! :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Niin munki mielestä! Macaronit on vähän niinku makaroneja. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Suomeksi macaroneja. . Macarons on ranskan kielen sanan monikkomuoto, macaron yksikkö. Terv. ranskan ope

Kommentoi