Kahvia kahvimyllyllä

Koti Kumpulassa

 

Olen täällä nyt kovasti harjoitellut kahvimyllyn käyttöä. Rakastan hyvää, tummapaahtoista, kahvia ja Topi oli jostain (tarjouksesta) hommannut meille kahvimyllyn ja papuja. C3 Kahvimyllyn käyttämisessä sinänsä ei ole mitään hankalaa, mutta koitan löytää hyvän suhteen millä papuja jauhan. Jauhetaanko ihan hienoksi vai jätetäänkö karkeaksi? Entä paljonko niitä papuja nyt sitten kahvikupillista varten jauhetaan?

 

 

Kahvin rakastajat voivat varmasti kuvitella sen vastajauhetan kahvin tuoksun. Ihan mieletön! Ja keitettynäkin kahvi tuoksuu tavallista paremmalle. Suhteet vaan pitää saada kuntoon niin en enää muuta keitäkään. ;)

 

 

Meillä on Löfbergs Magnifika -papuja, jotka ovat tummia, kevyesti paahdettuja. Kahvissa on hienoinen vaniljan tuoksu ja kaakaon vivahteita. Paahtoaste on 3 eli kevyt tumma ja meillä on itseasiassa ennen ollutkin tätä valmiiksijauhettuna. Olemme tykänneet paljon, joten eiköhän tästäkin löydy sopivat suhteet niin että kahvista saadaan vieläkin parempaa. Tai sitten koitetaan jotain muuta.

 

 

Siellä se mylly hengailee kahvin- ja espressokeittimien seurassa. Että ei muuta kuin harjottelemaan!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi