Kesäpäivän kuvia

Koti Kumpulassa

Aamulla tehtiin parin kilometrin pyörä- ja rataslenkki, joka päättyi lähipuistoon. Sofia on juuri oppinut ajamaan isolla pyörällään eikä tietenkään malta olla jatkuvasti ajelematta. Odotan jo innolla, että vauva syntyy ja pystyn itsekin kävelemään kunnolla reipasta vauhtia. Ehkä jopa hölkkäämään pikkupyöräilijän perässä. :)

 

Puistossa harvinaisena herkkuna jääkahvia!

 

Kesämies paljain varpain hiekkakakkuhommissa ja siukku pyörän kanssa keinumassa.

 

Puiston jälkeen oltiin pari tuntia omassa pihassa ja syötiinkin vielä kalakeitot parvekkeella. Kannoin lastenhuoneesta pikkupöydän ja -tuolit parvekkeelle ja ruoka maistui erityisen hyvin!

 

Päiväuniaikaan satoi kaatamalla, mutta onneksi sää palautui ennalleen ja päästiin taas iltapäivällä pihalle. Sofian kaveri tuli leikkimään myös ja janoisille tuohunpesille oli tarjolla mehua. Sain myös pikkumieheltäni hurmaavan kukkakimpun!

Topi lähti vielä lapsikatraan kanssa mökille iltauinnille ja mamma toi kehdon vihdoinkin meille kotiin huomisen lasketun ajan kunniaksi! Huomenna on vuorossa aamulla Aleksanterin kaksivuotisneuvola ja puoliltapäivin vielä ultrataan Taysissa, että tyttö on pysynyt raivotarjonnassa.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

 

Kommentoi