Keväiset tarjotinpöydät

Koti Kumpulassa

 

Käytiin viikonloppuna Ikeassa ja löytönurkassa odotti meitä kaksi keväisen keltaista Gladom -tarjotinpöytää. Ei vain ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa ne mukaan! Jostain syystä keltainen väri on ruvennut puhuttelemaan minua - ostettiinhan me juuri keittiöön kelta-valkoraidallinen mattokin. Olen myös haaveillut keltakuviollisesta matosta olohuoneeseen, mutta en sitä ole vielä uskaltanut hankkia pulauttelevan vauvan takia.

 

 

Olin jo tyynyosastolta ottanut kärryyn keltaiset tyynynpäälliset korvaamaan keltaista mattoa, joten pöydät olivat aivan mahtava lisä tyynyjen rinnalle. Tykkään tosi paljon pöytien kevyestä muotoilusta ja väri on ihana. Niille mahtuu juuri sopivasti lamppua ja muuta tavaraa niin, että jää tilaa kahvikupille ja tuttipullolle. Mehikasvi tarttui mukaan Citymarketista ja se unohtui muutamaksi tunniksi kuistille pakkaseen. Saa nähdä, paleltuiko. Sinänsä hassua kun olimme juuri Ikeassa puhuneet, että olisi kiva ostaa viherkasveja kotiin. Siinä taisi olla muistutus, että niitä pitää myös hoitaa ja epäilys, että meistä ei ole siihen.

 

 

Olen tosi tyytyväinen löytöön! Kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa tulee. Ja vanhoillekin pöydille löytyi paikka. Kunhan vaan taas vierastalon kuviot selviävät jossain kohtaa.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

Kommentoi