Kuntosalivinkki

Koti Kumpulassa

Itse olen ihastunut Koivistonkylän EasyFitiin! Sali maksaa 29,90 euroa kuussa ja on auki aamuviidesta iltayhteentoista. Maksuun sisältyy myös suuri valikoima ryhmäliikuntaa! Osa siitä on ihan ilmielävän ohjaajan vetämiä ja osa taas virtuaalitunteja.

Liikunta on minulle todella tärkeää! Se on minulle se niin paljon puhuttu oma aika. Olen tanssinut balettia nelivuotiaasta asti ja nyt kun en sitä enää tee, niin oli pakko keksiä jokin muu liikuntamuoto. Minulle on tärkeää sekä henkisen että fyysisen jaksamisen kannalta, että pääsen liikkumaan muutaman kerran viikossa. Jaksan kotona paremmin ja tottakai myös pysyn paremmassa kunnossa! Myös raskausaikana kävin aivan viimeiseen asti kolmisen kertaa viikossa salilla, joten synnytyksen jälkeen ei ollut suurta kynnystä jatkaa siellä käymistä. Oli aivan ihana päästä taas liikkumaan ja tekemään kunnon treeniä!

EasyFitillä virtuaalijumpat heijastuvat videotykiltä seinälle ja kyllä siis niissäkin ohjaajana toimii ihminen, ei mikään tietokoneanimaatio. Ryhmäliikuntasalin ollessa tyhjä, voi itse käydä salin kosketusnäytöltä valitsemassa haluamansa tunnin. Ihan huippuhomma! Itselle juuri ryhmäliikunta on aina ollut lähellä sydäntä, mutta nykyään olen oppinut jo treenaamaan kuntosalin puolella ihan itsekseni.

EasyFit on mielestäni tosi siisti pukuhuone, suihkutilat ja vessat mukaanluettuina. Tykkään hengestä, joka siellä vallitsee! Saa ihan rauhassa reenailla, suihkutella ja meikkailla, jos haluaa. Ihmiset tulevat ja menevät miten haluavat. Tunnelma on tosi rento!

Varteenotettava vaihtoehto todellakin! EasyFitejä on siis ympäri Suomen ja jos maksaa kympin ekstraa kuussa, saa käydä kaikissa Suomen EasyFiteissä. Kannattaa tsekata!

Kommentoi