Lempparikynsilakat

Koti Kumpulassa

Haluaisin, että minulla olisi aina viimeisen päälle lakatut kynnet sekä sormissa että varpaissa. Kuitenkin loppujen lopuksi nykyään tulee tosi harvoin lakattua niitä! Aiemmin minulla oli geelilakkaukset ja sitä ennen geelikynnet, joten niinä aikoina kynnet olivat aina kunnossa. Nyt kuitenkin olen jo jonkun vuoden ollut ilman kun aika ei enää riittänyt niiden huoltamiseen ja lakkaukset ovat jääneet. Tuntuu, että tavallinen lakka ei vain kestä kuin ehkä päivän-pari ja sitten saisi jo lakata uudestaan kun jostain päin alkaa lohkeilla.

 

 

Tilasin uuden lakan Dermosililtä bonustuotteena ja kaivoin nyt taas lempparilakkani esille siinä toivossa, että alkaisin kynsiä lakkailla kevään tullen ahkerammin. Minun lempilakkoihini kuuluvat joskus monta vuotta sitten Budapestistä ihan randomina halvalla ostetut Miss Sporty -merkkiset lakat, Lumenen Gel Effect -geelilakka 24 Rainy Days - Sadepäiviä sekä Dermosilin lakat Sweetheart, Berry Shake ja Marshmallow.

 

 

Uusin näistä on nyt tämä Dermosilin Sweetheart, joka pääsi eilen kynsiinkin. Ihanan herkullinen ja pirteä, vadelmainen, sävy! Miten ihmeessä te jaksatte antaa kynsilakan kuivua rauhassa? Minä en ikinä saa kynsiä tarpeeksi kuivaksi ja loppujen lopuksi kynnet ovat ihan lommoilla ja kolhuilla.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.