Meidän mezet

Koti Kumpulassa

Ihastuttiin Zeytuunin mezeihin (juttu täällä) niin paljon, että Topi teki niitä viime viikolla illalliseksi kotonakin. Vitsi, että tuli hyviä! Niin ihanan yksinkertaisia ja tuoreita makuja. Kauhee himo tulee taas kun katselee kuvia.

 

 

 

 

 

 

Mezejä tuli niin paljon, että syötiin niitä vielä seuraavana aamunakin aamupalaksi. Nam!

 

 

 

Ja sitten vielä illalliseksi Topi teki niistä herkku-halloumi-kanaleivät. Hyväähän sekin oli, mutta tultiin siihen tulokseen, että maut ovat parhaimmillaan kun mezet syödään yksitellen eikä sotketa keskenään. Silloin nuo ihanat, simppelit, mutta herkulliset maut tulevat parhaiten esiin.

 

 

Tosiaan tuossa meidän varsinaisessa mezepöydässä ei ollut lainkaan lihaa tarjolla eikä sitä kyllä ihan oikeasti jää kaipaamaankaan. Sitä ei edes osaa kaivata kun kaikki maut ovat niin herkullisia, terveellisiä ja yllättävän täyttäviä!

 

-R

Kommentoi