Minä <3 Dermosil

Koti Kumpulassa

Tässä tämänkertaiset ostokseni.

Olen nyt vuoden verran tilannut kaikki meikit, ihonhoito-, kosmetiikka- sekä saippuatuotteet dermoshopista ja ollut ihan huipputyytyväinen niiden hinta-laatusuhteeseen. Suosittelen lämpimästi!

Posti tuo paketin kotiovelle parissa arkipäivässä ja itse saa vieläpä valita kellonajankin vastaamalla Itellan lähettämään tekstariin. Löytyy toki myös muitakin toimitusvaihtoehtoja, mutta kotiinkuljetus on sopinut itselleni parhaiten.

Dermoshopissa on myös kiva bonusjärjestelmä! Eli mitä suuremmalla summalla ostat, sitä enemmän saat bonuspisteitä, joilla sitten saat valita "ilmaisia" tuotteita. Joo, mikään ei ole ilmaista, mutta kuitenkin!

Omia vakkarituotteitani ovat ihoöljyt kasvoille ja vartalolle, puhdistusmaito, silmänympärysvoide, emulsiomainen kasvovesi, käsisaippuat vessoihin ja keittiöön, hiuslakka, suklaageeli ja muut vartalovoiteet, intiimisaippua lasten peppupesuihin, Sofialle käsien ja vartalon pesuvaahto sekä shampoot ja hoitoaineet. Tosiaan, kaikki meikit tilaan myös sieltä ja olen ollut erittäin tyytyväinen! Kesällä tilaan lisäksi aurinkorasvat, itsestäänruskettavat ja hyttysmyrkyt dermoshopista.

Kannattaa kokeilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.