Mitä Sofia valitsi ABC:ltä?

Koti Kumpulassa

Yhteistyössä Nissan, Fortum, ABC ja Muumimaailma

Kesäreissulla siis pysähdyttiin Huittisten ABC:lle lataamaan Nissan LEAFiä Fortumin sähköautojen latauspisteellä. Latauksen aikana lounastimme ja teimme vähän ostoksia. Sofia sai valita itse mitä halusi ja tältä kokonaisuus näytti.

 

Apsi-Apina -pyyhe ja avaimenperät olivat lahja ABC:ltä ja pyyhe osoittautui tosi tärkeäksi! Se pitäisi olla käsipyyhkeenä kokoajan, mutta valitettavasti sitäkin on pestävä välillä. ;)

 

Isompi Apsi-Apina oli myöskin lahja ABC:ltä ja se pääsi mm. Muumimamman syliin. Pienempi ostetiin serkkutytölle tuliaiseksi!

 

Isompi Apsi kulki reissussa mukana niin tiivisti, että sen tassut olivat ihan likaiset kun päästiin kotiin.

 

Itselleen Sofia valitsi automatkalle puuhakirjan, jonka mukana tuli leikkikamera. Kamera on nykyaikainen versio niinstä lapsuuden "elokuvakoneista", joissa kuva vaihtui vivusta painamalla. Muistatteko ne sellaiset ikäänkuin aurinkolasit?

 

Mukaan tarttui myös Missä on banaani? -korttipeli.

 

Sofia valitsi myös koruhelmipakkauksen, josta hän teki heti itselleen ja kaverilleen sekä hänen pikkusiskolle rannekorut.

 

Sofia päätti, että parkkihalli olisi hyvä heille Aleksanterin kanssa yhteiseksi ja pakko myöntää, että sillä on kyllä leikitty melko paljon!

 

Uusi ja vanha parkkitalo teipattiin yhteen!

 

Ja nyt meillä on sitten melkoinen kaupunki nostureineen leikkihuoneessa!

 

Minä valitsin itselleni matkalukemista ja Topilla ja minulle jääkahvit sekä vähän karkkia. Lounastimme siis ABC:llä ja minun mielestäni ruoissa on tapahtunut parannusta entiseen verrattuna! Olin tosi skeptinen kun kuulin, että syömme siellä, mutta onneksi annokset olivatkin maittavia. Sofia tykkäsi kun sai leikkiä Apsi Parkissa.

 

Minä soin kana-vuohenjuustoannoksen ja Topi jonkun pannusysteemin.

 

Lapset söivät puoliksi dippilautasen ja jälkkärijätskit.

 

Paluumatkalla Topi söi lehtipihvin.

 

Lapset taas dippilautasen.

 

Mina söin puolestani vuohenjuustosalaatin. Pahoittelut surkeasta kuvasta! Topi oli ottanut sen kun olimme Sofian kanssa käsipesulla. Hyvä yritys kuitenkin! :)

 

ABC:t jakavat ihmisten mielipiteet aika rankasta. Itse käyn mielummin viihtyisässä ja siistissä ABC:n kahvilassa (ja vessassa) kuin rähjäisen pikkuhuoltsikan vastaavissa. Ymmärrän kyllä sen, että ihmisiä raivostuttaa se, että isot ketjuhuoltsikat syövät pienet pois kokonaan, mutta tosiaan eipä kai tuollainen ketju täällä olisi saanut jalansijaa, jos ne pikkuhuoltsikat olisivat palvelleet asiakkaitaan toivotulla tavalla. Toki pikkupaikoilla ei ole rahkeita tarjota samoja palveluita samalla volyymilla, mutta itsestä ainakin välillä ennen ABC:itä tuntui, ettei pikkupaikat edes yrittäneet olla viihtyisiä tai palvella asiakkaitaan. Nämä seikat eivät meinaan ole rahasta kiinni!

Mutta joo, puolensa kaikella. Meillä ainakin oli miellyttävät huoltsikkapysähdykset sekä meno- että paluumatkoilla! Paluumatkalla ostimme vielä jätskit koko porukalle lounaan päätteeksi ja nautiskelimme ne aurinkoisella terassilla.

Muut kesäkisajutut voit lukea täältä:
Viikonloppuajossa Nissan LEAF
Muumimaailmapäivä
Roadtrip
Elokuinen Muumimaailma
Break Sokos Hotel Caribia

 

**

Muista myös toinen blogini osoitteessa https://riikavee.wordpress.com!

**

 

What my girl picked up from ABC (gas station) and what did we eat.

Read more of our roadtrip:
Viikonloppuajossa Nissan LEAF
Muumimaailmapäivä
Roadtrip
Elokuinen Muumimaailma
Break Sokos Hotel Caribia

 

 

Kommentoi