Munkkihimo

Koti Kumpulassa

Sofialle iski eilen omien sanojensa mukaan ihan hirvee munkkihimo. :) Keksin sitten, että lähi-Cittarillahan on Oriveden Leipomon kahvila, josta saa mm. munkkeja! Mulle oli tullut toissapäivänä Postiin paketti H&M:ltä, joten haettiin se sitten samalla.

Hyvin upposi! ;)

 

Minimiehen eväät.

 

Tästä en nyt sitten voi ihan satavarmasti sanoa, että mitä on meneillään. :D

 

Sofia valitsi viime Ikean reissulta omaan huoneeseensa uudet verhot. Yritin ehdotella vaikka mitä kauniita verhoja, mutta ei. Nämä oli saatava. Niissä on lentokoneita ja Sofia tykkää lentää. Haluaisi taas kuulemma reissuun!

 

Voi apua! :D

 

H&M:n paketissa oli mulle tälläinen juhlahaalari! Tilasin aiemmin liian ison koon ja vaihdoin sen nyt pienempään. Taidan laittaa sen ystävänpäivänä päälle kun menemme Topin kanssa teatteriin ja syömään. Mulla ei oo koskaan ennen ollut mitään vastaavaa housupukua, joten saa nähdä miten siinä viihdyn.

 

 

Illalla oli vielä Hippa. Siellä sattui harmillinen välikohtaus kun leikittiin "karhu nukkuu" -leikkiä, jossa Sofia oli karhu ja herättyään talviunilta, otti kiinni muita lapsia. Hän sai yhden pojan kiinni ja tämä poika löi Sofiaa poskeen. Löi! Ihan oikeasti. Pojan äiti piti tälle lempeän puhuttelun ja laittoi (onneksi) tämän pyytämään anteeksi. Sofialla tuli tietenkin itku ja poski oli punaisena loppuillan. Sanoin illalla Topillekin, että jos omani lyö ikinä ketään toista niin siinä ei sitten lempeät puhuttelut riitä. Onhan se nyt jumaliste tehtävä lapselle päivänselväksi, että ketään ei lyödä. Vaikka mikä olisi!

 

Lettipää.

 

Tänään meillä oli Sofian kanssa samanlaiset letit päässä. Neiti halusi itselleen letin ja vaati, että mullekin pitää tehdä samanlainen. Mun letti ei kyllä ollut ihan yhtä pitkä kuin Sofian! ;) Tarttis varmaan opetella tekeen vähän enemmän noita lettejä! Tämä on meinaan ainoa, jonka osaan. :D

Aleksanterin ekojen unien jälkeen olin lasten kanssa siskollani ja tämän yksivuotiaalla tyttärellä leikkimässä. Odottelen jo vähän, että minimies siirtyisi yksiin päikkäreihin niin liikkuminen olisi helpompaa. Ei tarvitsisi aina olla liikenteessä niin kiireellä. Aleksanteri ei siis nuku muualla kuin omassa sängyssään, joten on aina aikalailla rajoitettu aika, jolloin voidaan olla liikkeelä. No, kaikki ajallaan! :) Hyvin me päästään kulkemaan näilläkin unilla.

Olin vielä tanssitunnilla illalla ja nyt siipien sekä tiramisun jälkeen alan olla valmiina nukkumaan. Hyvää yötä!

 

Kommentoi