Mustaherukkaa kasvoille

PSX_20170704_221837.jpg

PSX_20170704_221957.jpg

Yhteistyössä Waku Organics
sisältää mainoslinkkejä

 

Tällä kertaa olen ihan ihastunut latvialaisen luonnonkosmetiikkavalmistaja Kivvin Ribes Nigrum Linea -sarjan mustaherukkauutetta sisältäviin tuotteisiin. Rakkaudella käsintehdyt Kivvin luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät baltialaisten marjojen lisäksi maaperän voimaa itseensä imeneiden eksoottisten kiivien uutetta. Pakkaukset ja purkit itsessään ovat todella kauniita ja tuotteet erittäin laadukkaita. Visuaalisena ihmisenä nautin siitä kun saan käyttää kosmetiikkatuotteita, joissa on kauniit purkit ja näissä todella on ihan pahvipaketista lähtien!

 

PSX_20170704_221810.jpg

 

Minä valitsin testattavakseni vaahtoavan kasvojen puhdistusaineen* ja silmänympärysvoiteen*. Lisäksi olen käyttänyt muutaman näytteen* saman sarjan päivävoiteesta ja tuotteet ovat ihan oikeasti olleet tehokkaan oloisia. Puhdistusvaahto on tehnyt ihosta puhtaan sitä kuivattamatta ja silmänympärysvoide on kosteuttanut sekä virkistänyt herkkää silmänympärysihoa tehokkaasti. Päivävoide on sopinut erinomaisesti meikin alle ja imeytynyt todella hyvin.

Kasvopesu sisältää mustaherukasta, kamomillasta ja omenasta valmistettuja uutteita sekä oliiviöljyä, joka pehmentää ja hoitaa ihoa. Mustaherukka-, kamomilla- ja omenauutteet vähentävät ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Ihanan pehmeä vaahto levitetään kosteille kasvoille, hierotaan kevyesti ja huuhdellaan pois. Iho todellakin jää pehmeäksi ja puhtaaksi.

Silmänympärysvoide sisältää mustaherukka-, piharatamo- ja kurkku-uutteita sekä sheavoita, aprikoosinsiemen- ja helokkiöljyä. Se kiinteyttää, ravitsee ja pehmentää silmänympärysten herkkää ihoa ja palauttaa silmien alueiden ihon joustavuuden. Mustaherukka-, piharatamo- ja kurkku-uutteet nuorentavat, kosteuttavat sekä rauhoittavat ihoa vähentäen sen ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Silmänympärysvoide ja kasvopesu ovat molemmat pumppupulloissa ja ennen ensimmäistä silmänympärysvoiteen käyttökertaa harmittelin pakkausvalintaa. Yleensä pumppupulloihin pakatuista silmänympärysvoiteista on todella hankala saada pientä määrää ja voidetta kuluu hukkaan. Tämä pullo on kuitenkin osoittautunut harvinaisen käteväksi kun siitä saa ihan pienen annoksen sormenpäälle painamalla vain hellästi pumppumekanismia. Jos painasee pohjaan asti, tulee kyllä liikaa!

Kivvin Ribes Nigrum Linea -sarja on suunniteltu yli 25 vuotiaiden iholle sen ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä hoitavien uutteiden vuoksi. Olen tuotteista tykännyt todella ja uskon, että näitä tulen tilaamaan lisää. Aion ehdottomasti myös tutustua Kivvin tuotteisiin vielä enemmän tulevaisuudessa!

Täältä löydät muuten lisää Kivvin tuotteita, jos kiinnostuit.

*tuotteet saatu

 

-R

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *