Näin kaikki aamut pitäisi aloittaa

Koti Kumpulassa

Sunnuntaiaamu alkoi lätyillä ja kermavaahdolla. Tarjolla oli myös tuoreita mansikoita, mansikkahilloa, nektariiniä, viinirypäleitä, mehua ja tietenkin kahvia. Edellisenä päivänä poimitut syreenit tuoksuivat maljakossa ihanalle, melkein yhtä ihanalle kuin takapihan metsän kielot. Meidän pikkupoika nukkui meistä myohäisimpään ja heräsi suoraan lättypöytään. Aika iso hymy oli hänenkin kasvoillaan istuessaan isosiskonsa kattamaan aamiaispöytään!

 

 

Jos minulta kysytään niin näin pitäisi kaikki aamut alkaa! Lähtökohta ihanalle päivälle ainakin on taattu kun herkkuaamiainen syödään yhdessä perheen kanssa ilman minkäänlaista kiirettä. Arkiaamut ne kun tuppaavat olemaan aikamoista aikataulutusta ja kriisitilanteiden ehkäisyä. Yleensä joku itkee ainakin vääränlaista jugurttia tai vähintäänkin vauva, joka herää puoli kuudelta, alkaa olla jo liian väsynyt minkäänlaiseen yhteistyöhön.

Niin se maanantaikin alkaa olla jo paremmalla puolen ja meillä onneksi tämä arkiviikko on vain kolmepäiväinen kun torstaina aloitetaan juhannuksen vietto. Meillä on luvassa ihan vaan perinteistä mökkeilyä ja itse vähän salaa suunnittelen jonkinlaista lomareissua kesälomalle. Tiedättekös, aurinkoa, lämpöä ja ihanaa yhdessäoloa! Houkuttelisi vähän jonkun ihanan uima-altaallisen villan vuokraaminen vaikkapa hurmaavan kauniista Kroatiasta. No, nähtäväksi jää, saadaanko suunnitelmat toteutettua!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.