Ne tuplarattaat

Koti Kumpulassa

Ostettiin ystäviltä käytettynä nämä Baby Jogger City Mini Double -tuplikset. Mietin ensin, että tarvitaankohan me niitä olenkaan. Siis lähinnä, että suostuuko Aleksanteri enää istumaan rattaissa, mutta onneksi hankittiin ne! Ovat olleet todella kovassa käytössä kun kuljetetaan Sofiaa eskariin ja haetaan kotiin. Käydään päivittäin lenkittämässä koira pienempien lasten kanssa, joten siinäkin nämä ovat ollet ihan ykköset.

Ovat tosi ketterät työnnellä niin kaupassa kuin kadullakin. Asfaltilla sekä hiekkatiellä ne on tullut testattua ja tosiaan hyvin olen saanut työnneltyä. Jonkinlainen jousitus niissä tuntuu olevan kun kyyti on yllättävän pehmeää. Varsinkin kun vertaa Britaxin B-Agileihin.

 

 

Kun vauva oli ihan vastasyntynyt, hän suostui olemaan vaunukopassa ja saattoi jopa nukkuakin siinä, mutta se vaihe meni nopeasti ohi! Käytin tuolloin meidän vanhaa Teutonian vaunukoppaa rattaissa ja se tosiaan sopi niihin kuin nenä päähän. Oli juuri sopivan napakka eikä arvinnut miettiä sen kiinnittämistä sen enempää vaan se pysyi hyvin paikoillaan.

 

 

Nyt siis tilanne on se, ettei vauva suostu enää olemaan vaunukopassa. Olen siis pitänyt häntä sitten turvakaukolossa kun siinä hän nyt on toistaiseksi ainakin suostunut nukkumaan. Cybexin turvakaukalon olen kiinnittänyt vaunuihin niiden omalla turvavyöllä ja on ainakin tuntunut pysyvän hyvin paikoillaan. Toppapussin kaukaloon tilasin Amazonista ja se on tosi kätevä! Ei tarvitse pukea vauvaa kun on siellä lämpimässä ja saa nukkuvana nostettua kopan sisälle ja avattua pussin.

 

 

Rattaat on tosi helppoo taittaa kasaan vetämällä istuinosien lenkuista ja mahtuvat kuin mahtuvatkin meidän auton takakonttiin! Tosin mitään muuta sinne ei juuri mahdukkaan. Mutta olen siis ollut todella tyytyväinen näihin ja voin suositella lämpimästi tuplarattaita ostaville!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi