Omat ripset, osa 1

Koti Kumpulassa

Elikkä mulle kävi sellainen onnettomuus, että Aleksanteri nappasi mun ripsistä, joissa oli pidennykset, niin lujaa kiinni, että vasemmasta silmästä lähti ihan oikeasti puolet ripsistä irti. Reaktio oli näkemisen arvoinen kun ripsiä läheisilleni esittelin! Sofia-rakas sanoi, että "et sä äiti näytä kauheelta!". :D Totuus taisi olla ihan jotain muuta. Harmi kun ei tullut otettua kuvaa!

Mutta siitä sitten intoutuneena (pakotettuna) päätin, että otan loputkin pois. Rypsiölyllä niitä sitten liottelin, mutta maailman kärsimättömimpänä ihmisenä päädyin vähän liikaa niitä hankaamaan ja osa lähti sitten ihan vieden omatkin ripset mukanaan. Mutta nyt tilanne on sitten tämä:

 

Huh heijaa! Melkoinen muutos entiseen verrattuna. Ja sitten kun mun omat ripset on ihan piikkisuorat, ehkä jopa alaspäin taipuvat, sinne tänne sojottavat harvakarvat, on tässä melkoinen totutteleminen edessä. Nythän siis mun ripset on ihan varjo entisestään (siis ajasta ennen pidennyksiä), mutta uskon, että kyllä ne siitä taas ajan kanssa ennalleen palaavat. Onhan se varmaan omille ripsille aikamoinen rasite kun niihin on pidennykset liimattuina. Eivät varmaan jaksa kasvaa ihan entiseen tahtiinsa!

Menin tosiaan vartti ennen sulkemisaikaa Prismaan paniikkiripsariostoksille ja mukaan tarttui tämä:

 

Maybelline the Falsies Volum Express Waterproof.

 

Huono valinta! Ei sovi mulle alkuunkaan. Tulee hirveitä kökköjä ja harja on tosi kömpelö! Siis tosi kömpelö. Tökkii jokapuolelle enkä saa väriä ripsiin ilman, että sitä on yläluomillakin. Ja ne kököt! Oi voi. Kattokaa nyt:

 

Oikeet rutikuivat hapsuripset.

 

Tarttee ostaa joku parempi! Mutta mikä? Saa suositella. Viime ripsarinkäyttökerrasta on melkein viisi vuotta!

 

Kommentoi