Päivän ei-niin-onnistunut asu

Koti Kumpulassa

Sofia lähti aamupäivällä papan kanssa mökille laskemaan mäkeä ja me lähdettiin Topin ja Aleksanterin kanssa kauppaan. Käytiin Bauhausissa katsomassa laattoja keittiön välitilaan, mutta ei löytynyt oikein mitään sopivaa sekä Cittarissa ruokakaupassa. Mä lähdin näissä aamulla päälleni vetämissä vaatteissa, joissa ei sisänsä ole mitään vikaa:

Mukavat ja helpot päällä.

 

Ihanat kotivaatteet.

 

Ihan kivan näköisetkin.

 

Takaa hieman pidempi paita, jottei legginssipeppu vilku.

 

Paita on ikivanha löytö Ellokselta ja takaa siis pidempi kuin edestä. Hihat ovat vajaamittaiset ja väljät kainaloista. Legginsit ovat Gina Tricot:n urheiluvaatevalikoimasta. Niissä on vasemmassa sääressä iso teksti, mutta minulla oli kauppareissulla jalassa pitkät, matalakorkoiset nahkasaappaat, joten se ei näkynyt. Tykkään Gina Tricot:n legginseistä kun niissä on paksu ja napakka vyötärökuminauha eikä sellainen ohut ja puristava. Tai ainakin näissä ja sitten toisissa perus-mustissa legginseissä, jotka olen myös sieltä tilannut. Yleensä kyllä yritän lähteä kotoa muissakin kuin kotivaatteissa, mutta tänään lipsahti taas trikoopuolelle. ;)

Sitten asiaan. Eli takiksi valikoitui kaapista automaattisesti Budapestista pari vuotta sitten ostettu C&A:n kevyttoppatakki. Nopeasti muistan vilkaisseeni peiliin kun lähdettiin, että ihan hyvin sopii.

 

Edestä ja takaa. Ihan hyvin sopii!

 

Bauhausin reissu saatiin tehtyä ja Cittarissa sitten pyllistelin vauvanruokaosastolla keräillessäni Aleksanterin soseita ostoskärryyn ja Topi oli hakemassa soijakastiketta toiselta osastolta. Siinä sitten hetken kyykittyäni ja pyllisteltyäni Topi tuli takaisin ja naureskeli. Kysyin, että mikä naurattaa. Hän sitten tuumasi, että siinä pyllistellessäni näytti kaukaa katsottuna siltä, että minulla olisi ollut peppu paljaana! "Kattelin aluks, että ketä tua pyörii p*rse paljaan!", hän tuumasi hurmaavalla porinmurteellaan. Jep.

 

O-ou!

 

Tosiaan siinä sitten kyykkiessäni ja pyllistellessäni paita nousi ylöspäin ja kun takki oli päällä niin kaukaa varmaan näytti siltä, että nimulla olisi ollut peppu paljaana! Kiva. Eipä taas tullut mieleenkään! Ensi kerralla sitten muistan tämänkin ja olen joko pyllistelemättä tai laitan pitkän takin.

 

 

Tämä takki on muuten ihan suosikki. Tosi kovalla pakkasella on liian kylmä, mutta kevyillä pakkas- ja nollakeleillä on just sopiva. Tykkään tuosta tikkikankaan ja kultaisten helyjen yhdistelmästä sekä takin mallista. C&A on muutenkin sellainen kauppa, jossa täytyy käydä joka Budapestin reissulla monta kertaa! Niitä on Budapestissa ihan älyttömän monta. Teen niistä usein löytöjä itselleni ja lastenvaatteet ovat superhalpoja ja tosi hyvännäköisiä. Mun mielestä Topikin löytää sieltä aika hyvin vaatteita itselleen, nuorimmasta pikkusiskostani puhumattakaan! :)

Ihanaa muuten kun on viikonloppu! Nautitaan siitä.

 

Kommentoi