Perjantaipäivitys

Koti Kumpulassa

Mä en oo nyt kahtena päivänä (en eilen, enkä toissapäivänä) saanut Aleksanteria ekoille päiväunille, joten annoin periksi ja tänään mentiin yksillä unilla. Aamupäivällä käytiin karusellikaupassa (Prisma) ja Sofian halusi ostaa isille yllärin. Oon aiemminkin kertonut, että, Sofia on kova ostelemaan ylläreitä ja eihän siinä muu sitten auttanut!

 

 

Aleksanteri heräsi siis aamulla seiskan aikaan (söi yöllä kylläkin kolmesti) ja jaksoi hienosti olla puoli kahteen asti hereillä. Nukkui sitten tasan kaksi tuntia. Aika jees verrattuna niihin säälittäviin vajaan tunnin uniin, joita tässä on nyt kuukauden päivät esiintynyt! Tiedä sitten, mikä olisi ollut jaksamistilanne, jos oltaisi oltu koko päivä kotona. Yleensä kyllä kun terveinä ollaan, tulee aina jossakin käytyä tai meillä käy vieraita niin aika ei pääse käymään pitkäksi!

 

Sofia teki isille vielä ihanan kortinkin! :)

 

Paketista pajastui tietty uusi kello!

 

Mä en koskaan keksi Topille mitään muuta ostettavaa kuin kellon. Vähän tylsää kieltämättä. Jotenkin hankalaa kun toisella on kaikkea ja sitten taas toisaalta Topi on niin vaativa. Parempi, että ostaa itse mitä tarvitsee niin tulee ainakin sellaista kuin olla pitää. :D

Mutta nyt taidetaan koittaa Aleksanterin kanssa mennä yksillä unilla tästä eteenpäin. Ellei nyt tule jotain maata mullistavaa! Tänään pystyin olemaan Sofiankin kanssa ihan erilailla kun syötiin koko porukka samaan aikaan kauppareissun jälkeen ja tosiaan kun minimies nukkui niin hyvät unet!

Ostettiin Aleksanterille jokin aika sitten vauvakeinu olohuoneeseen ja nyt sitten Sofiallekin lautakeinu samaan paikkaan. :) Aleksanterin ollessa hereillä neiti ei pysty keinumaan kun pikkuveli on kokoajan puntissa kiinni, mutta jos toinen nukkuu parisen tuntia niin siinä kerkiää hienosti keinutella!

 

 

Toivottavasti unirintama nyt jatkuisi näin eikä palattaisi enää takaisin niihin rasittaviin pikku-torkkuihin! Nyt on muuten mulla ittelläni nokka tukossa ja oon kovasti koittanut sitä availla sarvikuonolla ja nenäsuihkeella. En oikein tiedä olenko tulossa nyt itsekin flunssaan vai olisiko kyse vain allergioista, mutta melko tukkoinen fiilis on! Ääni on ihan nasaali ja tuntuu, että koko pää on ihan turvoksissa. :/

Tilasin Zalandolta (kröhöm, lastenosastolta - pihi kun olen) Air Maxit ja arvon nyt, että pidänkö ne vai en. Ajattelin niitä tosiaan vapaa-ajan kengiksi Conversejen rinnalle. Lasten kanssa on kuitenkin miljoona kertaa helpompi liikkua kun ei ole korkkareita jalassa!

 

Onko mielipiteitä? Pitäiskö palauttaa? ;)

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

Kommentoi