Pinkit putelit

Koti Kumpulassa

 

Kesällä, kun iho on mukavasti päivettynyt ja itsellä ainakin talvea paremmassa kunnossa, on kivä pitää meikki kevyenä. Tosin tämän kesän ensimmäiset päivetykset tuntuvat jo rapistuneen pois, mutta silti olen pitänyt arkimeikin melko maltillisena. Ja koska meikki on kevyt, on pohjan syytä olla kunnossa.

Aamuisin taputtelen kasvoveden ja silmänympärysvoiteen päälle Dermosilin Hyal-X3 -kasvoseerumia Vitamin E -sarjasta. Seerumin jälkeen on aurinkosuojakerroin 20:llä varustetun, turkoosin värisen, Sport & Beach Primerin vuoro (Dermosililtä myös). Primer pitää ihoni edes hieman mattapintaisena ja tosiaan sisältää suojan auringolta. Sen päälle on helppo ja hyvä levittää myös se kevyt arkimeikki.

Käytän Hyal-X3 -kasvoseerumia myös iltaisin kosteusvoiteen alla ja se kosteuttaa ihoani mukavasti. Sen sisältämät hyaluronihapot siloittavat ihoani ja seerumi tekee kasvoistani elinvoimaisemmat. Seerumi on koostumukseltaan erittäin ohutta, mutta itse olen kyllä hyvin pärjännyt nestemäisen koostumuksen kanssa kun puristan tuotetta ensin kämmenselälleni ja taputtelen siitä vasta kasvoilleni. Seerumi imeytyy ihoon todella nopesti ja tehokkaasti!

 

 

Arkimeikkiin en käytä muuta kuin valokynää, heleyttävää puuteria, aurinkopuuteria, Trio -kulmavärisettiä ja poskipunaa. Ripset kun on pidennetty niin silmille ei tarvitse tehdä mitään!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.